Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Nisan 2024 - 14:22 Yorum: 0

Avşa Adası 2024 Konaklama Fiyatları Rehberi

Avşa Adası, 2024 yaz sezonunda ekonomik tatil imkanları sunan birçok konaklama seçeneğiyle tatilcilere kapılarını açıyor. Apartlar, pansiyonlar ve oteller, konforlu ve uygun fiyatlı bir tatil için ideal bir ortam sağlıyor.

Avşa Adası 2024 Konaklama Fiyatları Rehberi

Avşa Adası, 2024 yaz sezonunda ekonomik tatil imkanları sunan birçok konaklama seçeneğiyle tatilcilere kapılarını açıyor. Apartlar, pansiyonlar ve oteller, konforlu ve uygun fiyatlı bir tatil için ideal bir ortam sağlıyor. İşte Avşa Adası'nda bulunan konaklama tesislerinin 2024 yazı için belirlenen fiyatları:

Avşa Adası Pansiyon Fiyatları 2024

Avşa Adası'nda yaz aylarında günlük, haftalık, aylık ve sezonluk dönemlerde kiralanan pansiyonlar, müstakil apart villalar ve pansiyon evleri bulunmaktadır. Pansiyon fiyatları, konumlarına bağlı olarak değişmektedir. Denize sıfır konumda olanlar ile bahçeli olanlar arasında farklılık göstermektedir. Sahibinden kiralık villa tipi yerler genellikle günlük daire fiyatı üzerinden kiralanmaktadır. 2024 yazında Avşa'daki pansiyon fiyatları kişi başı 500 TL'den başlamaktadır. Denize sıfır pansiyonlar 1000 TL'den, bahçeli pansiyonlar ise 800 TL'den başlayan fiyatlarla değişmektedir.

Avşa Adası Otel Fiyatları 2024

Avşa Adası otelleri, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Genellikle uygun fiyatlı konaklama seçenekleri sunan oteller, büyük oteller yerine daha çok apart ve pansiyon gibi tesisleri tercih edenler için idealdir. Haziran, temmuz ve ağustos gibi yoğun dönemlerde fiyatlar nispeten yüksek olabilir. Ancak mayıs ve eylül gibi sezon dışı dönemlerde daha uygun fiyatlarla konaklama imkanı bulunmaktadır. 2024 yazında Avşa Adası otel fiyatları kahvaltı dahil 1000 TL'den başlamaktadır.

Avşa Adası Apart Fiyatları 2024

Avşa'da denize sıfır apartlar iç bölgelere göre biraz daha yüksek fiyatlıdır. 2024 yazında iç bölgelerdeki Avşa Adası apart fiyatları kişi başı 750 TL'den başlarken denize sıfır apartlarda ise fiyatlar 1000 TL-1500 TL ortalamasındadır. Fiyatların tamamı kişi başı konaklama içindir.

Tavsiyeler

  • Ekonomik fiyatlar için önceden rezervasyon yaptırın.
  • Sezon dışı (Mayıs-Eylül) seyahat edin.
  • Aileler için Yiğitler Köyü bölgesi idealdir.
  • Merkezdeki apartlar daha uygun olabilir (çocuklu aileler için gürültülü olabilir).

Avşa Adası'nda unutulmaz bir tatil geçirmeniz dileğiyle!

Kaynak : https://avsa.bandirma.com.tr/

HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber