Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Mayıs 2024 - 09:24 Yorum: 0

Ay Spor Kulübü’nden madalya şov

İstanbul’da gerçekleştirilen Kickboks Wako Dünya Kupası ve Uluslararası Akdeniz Şampiyonası’na Eskişehir’den katılan Ay Spor Kulübü’nün 5 sporcusu 8 madalya ile döndü.Kickboks Wako Dünya Kupası ve Uluslararası Akdeniz Şampiyonası, 16-1...

Ay Spor Kulübü’nden madalya şov

İstanbul’da gerçekleştirilen Kickboks Wako Dünya Kupası ve Uluslararası Akdeniz Şampiyonası’na Eskişehir’den katılan Ay Spor Kulübü’nün 5 sporcusu 8 madalya ile döndü.
Kickboks Wako Dünya Kupası ve Uluslararası Akdeniz Şampiyonası, 16-19 Mayıs arası İstanbul’da gerçekleştirildi. Organizasyona 41 ülkeden 5 bine yakın sporcu katılım sağlarken, Eskişehir Ay Spor Kulübü’nden 5 sporcu 8 madalya topladı. Wako Dünya Kupası’nda İbrahim Pusat Baş, 81 kilogram Fullcontact’ta, Hazal Ünal ise 56 kliogram lowkick’te 1’inci olarak şampiyonluk elde etti. Ayça Orakçı 50 kilogram lightcontact’te, Serhat Küçük ise 54 kilogram lowkick’te 3’ncü oldu. Wako Uluslararası Akdeniz Şampiyonası’nda da Ali Demiryürek, 57 kilogram K-1’de 1’incilik elde ederek şampiyon olurken, İbrahim Pusat Baş 81 kilogram K-1’de, Ayça Orakçı 55 kilogram point fighting’te, Hazal Ünal ise 56 kilogram K-1’de 2’nci oldu.

"Sporcularımın her biri mükemmel mücadele ettiler"
Eskişehir Ay Spor Kulübü Başkanı ve Kickboks Milli Takım antrenörü Tolga Aygün, "İnanılmaz 2 turnuva geçirdik. Sporcularımın her biri mükemmel mücadele ettiler. Ringde 3 şampiyonluk elde ettik. Çalışmalarımızın karşığını aldık ve alnımızın akıyla döndük. Daha önce dediğim gibi nice şampiyonlar çıkartacağız. Sözümüzü tuttuk ve aynı doğrultuda bilimsel bilgi ile deneyimlerimi sporcularıma aktararak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sporcurlarımla gurur duyuyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu