Her gün binlerce vatandaşın ziyaret ettiği Aydın Kitap Fuarı devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Fuar Aydın’da düzenlenen fuarda sevilen yazarlar, sanatçılar ve bilim insanları vatandaşlar ile buluşuyor.A...
Her gün binlerce vatandaşın ziyaret ettiği Aydın Kitap Fuarı devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Fuar Aydın’da düzenlenen fuarda sevilen yazarlar, sanatçılar ve bilim insanları vatandaşlar ile buluşuyor.
Aydın Kitap Fuarı’nın bugünkü konukları Prof. Dr. Celal Şengör, yazar ve Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ile gazeteci yazar Özer Akdemir oldu. Kitaplarını imzalatmak ve söyleşilere katılmak üzere çevre illerden ve Aydın’ın ilçelerinden binlerce vatandaş Aydın Kitap Fuarı’na geldi. ’Aydın’daki Çevre Mücadelesinden Doğa ve Direniş Öyküleri’ isimli söyleşisiyle okurları ile buluşan Özer Akdemir’in ardından Prof. Dr. Celal Şengör söyleşi ve imza etkinlikleriyle Aydın Kitap Fuarı’nda yer aldı. Söyleşilere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Siyasetçi yazar Mustafa Balbay’ın imza gününde ise uzun kuyruklar oluştu.
Aydın Kitap Fuarı’nı ziyaret etmekten, sevdikleri yazarlar ve bilim insanları ile buluşmaktan mutluluk duyduklarını belirten vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
"Tüm vatandaşlarımızı Aydın Kitap Fuarı’na bekliyoruz"
Başkan Çerçioğlu, tüm vatandaşları Aydın Kitap Fuarı’nı ziyaret etmeye davet ederek, “Ev sahipliğimizde düzenlenen Aydın Kitap Fuarı açıldığı ilk günden bu yana binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Her yaştan vatandaşımızın severek takip ettikleri yazarlar, sanatçılar ve bilim insanlarıyla buluştuğunu görmek bizler için mutluluk verici. Fuarımız yarın, 24 Kasım Pazar günü sona erecek. Bir kez daha tüm vatandaşlarımızı Aydın Kitap Fuarı’nı ziyaret etmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“Büyükşehir Belediyesi’ni kutluyorum”
Aydın Kitap Fuarı’na katılarak eserlerini imzalayan şair Arzu Güler, Fuar Aydın’ı çok beğendiğini belirterek, “İnsanın kendine yapabileceği en büyük yatırımdır bilgi. Bunun üstüne yok. Eski tekstil fabrikasının bu kadar güzel dizayn edilmiş bir bina olabileceğini ben düşünememiştim, bravo diyorum, kutluyorum Büyükşehir Belediyesi’ni” dedi.
Vatandaşlar Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti
Mehmet Özçakır, Aydın Tekstil Park içerisinde bulunan Fuar Aydın alanının restore edilerek kullanıma açılmasından dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Özçakır, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu özellikle kutluyorum; kapalı bir salonda kitap fuarı açmanın, zevkle keyifle gezmenin heyecanını bizlere yaşattı. İçinde bulunduğumuz bu fabrikanın, tekstil fabrikasının böyle anlamlı bir şekilde değerlendirilmesi nedeniyle de kendisini kitap fuarından çok çok daha fazla kutluyorum” diye konuştu.
Fuara çocukları ile birlikte katılan öğretmen Seda Sökmen ise, “Fuar çok güzel, çeşit çok fazla, fiyatlar gayet güzel. Herkesin bu fuara gelmesini ve mutlaka kitap alışverişi yapmasını özellikle bir öğretmen olarak öneriyorum. Bir eğitimci olarak gördüğümüz en büyük eksiklik çocuklarda kitap okumadır ve her ne kadar bir çocuk okursa ileride kendisini geliştirir. Kendisini geliştiren şehrini geliştirir, şehrini geliştiren ülkesini geliştirir ve bu böyle katlayarak devam eder. Bu güzel proje için Özlem Hanıma canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Milli Eğitim Bakanlığı ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinesinde, Peygamber Efendimez’in doğumunun 1500’üncü yılı anısına, Türkiye genelinde ‘Yapay Zeka ile Dijital İçerik Geliştirme Projesi’ hayata geçiriliyor.Milli Eğitim Bakanlığı, Din Öğretimi Gen
Aydın’ın Didim ilçesinde 1996 yılında gönüllü emeğiyle kurulan kütüphane, bugün binlerce gencin eğitim ve buluşma merkezi haline geldi.Didim Belediyesi Halk Kütüphanesi, 1996 yılında gönüllülerin özverili katkılarıyla kuruldu. Aradan geçen yıllar içinde s
Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen "Saruhanlı Deve Güreşleri Festivali", yoğun katılım ve büyük coşkuyla gerçekleştirildi. Türkiye’nin farklı illerinden getirilen 90 devenin mücadele ettiği festival, binlerce vatandaşı bir araya get
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi iş birliğiyle Aşağıçobanisa Mahallesi’nde düzenlenen Şalvar Gecesi etkinliği, sıcak ve samimi atmosferiyle unutulmaz anlara sahne oldu.Mahalle kültürünü yaşatmayı, komşuluk bağlar
Burhaniye ilçesinde, kurban bayramına iki ay kala kurbanlık satışları başladı. Kurbanlıklarda büyük baş hisseleri geçtiğimiz yıl, 25-35 bin lira arasında değişirken, bu yıl 40-45 bin lira isteniyor Küçükbaşlarda geçtiğimiz yıl 10-15 bin lira arasında deği
Tokat’ın Niksar ilçesinde bulunan kale binlerce yıllık geçmişi, çok katmanlı yapısı ve eşsiz manzarasıyla zamana meydan okuyarak bölgenin en önemli tarihi ve turistik değerlerinden biri olmayı sürdürüyor.Niksar ilçesinde bulunan Niksar Kalesi, binlerce yı
Mersin Büyükşehir Belediyesinin Mezitli Çocuk Kampüsünde düzenlediği ve tüm çocuk kampüslerinin katkısıyla hazırlanan ‘Bahar Şenliği’, çocukların sahnelediği gösteriler ve renkli etkinliklerle coşku dolu anlara sahne oldu.Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi
Kars’ta Osmanlı döneminden günümüze ulaşan nadir yapılardan biri olan Ahmet Tevfik Paşa Konağı, yıllardır süren ihmal nedeniyle yıkılma noktasına geldi. Tarihi miras niteliği taşıyan konağın maketinin müzede sergilenmesine rağmen, asıl yapının sahipsiz bı
Merapi Yanardağı lav ve kül püskürttü
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük