Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 04 Temmuz 2023 - 12:56 Yorum: 0

Devlet memuru olmak isteyenler bu kursa akın ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) başvuran adaylar için düzenlediği hızlandırılmış hazırlık kursu yoğun ilgi görüyor. Kurslarda genel yetenek ve genel kültür deneme sınavları ile soru çözümleri yapılıyor. Eğ...

Devlet memuru olmak isteyenler bu kursa akın ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) başvuran adaylar için düzenlediği hızlandırılmış hazırlık kursu yoğun ilgi görüyor. Kurslarda genel yetenek ve genel kültür deneme sınavları ile soru çözümleri yapılıyor. Eğitimler ise uzman eğitmenlerin katkılarıyla gerçekleşiyor. KPSS’nin gençlerin geleceğine yön verme açısında önemli bir dönüm noktası olduğunu hatırlatan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Gençlerimize destek olmaya, onların ihtiyaç ve taleplerine cevap vermeye devam edeceğiz” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin devlet memuru olmak isteyen gençlere destek vermek amacıyla açtığı kurslardan oldukça memnun kaldıklarını belirten kursiyerler desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler. Kurslara devam eden kişilerden Fen Öğretmenliği son sınıf öğrencisi Elif Karaboğa, “Burada gün aşırı sınavlara gireceğiz. Sonrasında ise buradaki eğitmenlerle soruları çözeceğiz. Bunun çok katkısı olacağını düşünüyorum. Çünkü burada çözümlerin yanı sıra eğitmenler, kendi alanlarında anlatımlar da yapılacak. Faydalı bir eğitim olacağını düşünüyorum. Evde deneme çözmek yerine burada çözeceğim. Sınav heyecanını burada atabileceğimi düşünüyorum. Bunun dışında kursta kitap takviyesi de yapılıyor. Şahsen ben beğendim. Bir daha çalışmama gerek kalmayacağını düşüyorum" diyerek kendilerine bu imkanı sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Hafta içi Saat:18.00-21.00 ve cumartesi günleri 9.00-12.00 saatleri arası düzenlenen hızlandırılmış kurslarda adaylar, soru çözme tekniklerinin yanı sıra sınav esnasında dikkat etmeleri gereken durumlar hakkında da bilgilendiriliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber