Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 08 Mayıs 2024 - 09:33 Yorum: 0

Aydın’da acil sağlık hizmetleri görüşüldü

Aydın’da Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı gerçekleştirildi.Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu toplantısı, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul Başkanlığında; ilgili Başkan ve Başkan yardımcılar...

Aydın’da acil sağlık hizmetleri görüşüldü

Aydın’da Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı gerçekleştirildi.
Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu toplantısı, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul Başkanlığında; ilgili Başkan ve Başkan yardımcıları, İl Ambulans Servisi Başhekimi ile il genelinde Acil Sağlık Hizmeti veren tüm kamu, özel ve üniversite hastanesi başhekimlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
İl içi ve İl dışı nakil istatistiklerinin değerlendirildiği toplantı da Aydın’da hastane hizmetlerinin etkin bir koordinasyonda yürütülmesi amacı ile hastane öncesi acil sağlık hizmetlerinin işleyişi ve hâlihazırda devam eden uygulamaların iyileştirilmesi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, sunulan sağlık hizmetlerinin verimliliğinin ve kalitesinin artırılmasına yönelik kararlar alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber