Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:39 Trump, Kanada’ya yüzde 35 yeni gümrük vergisi uygulayacak02:51 Kocaeli’de amca dehşeti: 2 ölü, 1 yaralı02:32 Eyüpsultan’da alevler geceyi aydınlattı: Lastik deposunda korkutan yangın02:05 Hafriyat kamyonu traktöre arkadan çarptı: 1 ölü, 1 yaralı01:49 Ahlat’ta dolunay görsel şölen sundu01:46 İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde silahlı kavga: 2 yaralı01:31 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de01:04 Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Ünive...01:00 Srebrenitsa Soykırımı’nda hayatını kaybedenler Türkiye’de "Bosna Milli Marş...00:47 5 metre yükseklikten mağaraya düşen genç kurtarıldı00:42 Köylülerin yaşam standartlarını yükselten yatırımlar, devlet eliyle devam e...00:39 Alkollü kadın sürücünün kullandığı araç bahçe duvarına çarparak durabildi00:33 Çankırı’daki orman yangınına müdahale 4 saattir sürüyor00:25 Düzce’de sis etkili oldu, yaz ortasında görüş mesafesi 10 metreye düştü00:12 Kosova Cumhurbaşkanı Osmani, Sırbistan’ın saldırı girişiminin Trump tarafın...23:56 Babalarıyla yolun karşısına geçen çocuklara otomobil çarptı: O anlar kamera...23:54 "Çocuk gürültüsü" kavgasında komşusunu bıçaklayan şahıs tutuklandı23:51 Netanyahu: "Ateşkesin başında, savaşın kalıcı olarak sona erdirilmesine yön...23:49 Balkonda kahve içerken üzerine ağaç devrildi23:46 CHP Genel Başkanı Özel: "Mecliste kanun teklifimiz var, yargılamaları TRT’d...
Kültür 16 Mayıs 2024 - 20:18 GÜNCELLEME: 16 Mayıs 2024 - 20:18 Yorum: 0

SCÜ geri dönüşüm çalışmalarına devam ediyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi geri dönüşümde farkındalık oluşturmak için kampüs ve fakülte binalarına geri dönüşüm kutuları yerleştirdi.

SCÜ geri dönüşüm çalışmalarına devam ediyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi geri dönüşümde farkındalık oluşturmak için kampüs ve fakülte binalarına geri dönüşüm kutuları yerleştirdi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde (SCÜ) temiz bir yerleşke anlayışı ile Rektörlük bünyesinde kurulan Çevre ve Atık Yönetim Birimi tarafından "Geri Dönüşümde Farkındalık" oluşturmak için yerleşkedeki fakülte ve yüksekokullara geri dönüşüm kutuları yerleştirildi. Yapılan çalışmayla geri dönüşümde farkındalık oluşturarak kaynakların bilinçsizce tüketilmesini önlemek; atık çöp miktarını azaltmak; cam, kâğıt, alüminyum, plastik, pil gibi geri dönüşümden tekrar kazanılabilecek maddelerden ülke ekonomisine katkı sağlamak amaçlanıyor.

Geri dönüşümün dünya çapında önemli bir konu olduğunu belirten, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, "Yaşadığımız dünyada yer üstü ve yer altı kaynakların giderek azalması hem ülkemizde hem de dünyada geri dönüşümün önemini her geçen gün artırmaktadır. Biz de üniversitemizde yeni kurduğumuz Çevre ve Atık Yönetim Birimi tarafından gerçekleştirilen bu faaliyet ile var olan kaynakları korumak, israfın önüne geçerek gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya bırakmak için böyle bir çalışma yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber