Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Mayıs 2024 - 10:12 Yorum: 0

Aydın’da düzensiz göçle mücadele devam ediyor

Aydın’da jandarma ekipleri düzensiz göçle mücadele kapsamında 3 bin 350 şahsın sorgusunu yaparken, 41 düzensiz göçmen hakkında işlem gerçekleştirildi.Aydın İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube...

Aydın’da düzensiz göçle mücadele devam ediyor

Aydın’da jandarma ekipleri düzensiz göçle mücadele kapsamında 3 bin 350 şahsın sorgusunu yaparken, 41 düzensiz göçmen hakkında işlem gerçekleştirildi.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde İlçe Jandarma Komutanlıkları tarafından Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik faaliyet gerçekleştirildi. Faaliyette 3 bin 350 şahıs ve 89 yabancı şahıs sorgusu yapıldı. Efeler ilçesinde hakkında 3 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalandı. Didim, Efeler ve Söke ilçelerinde toplam 41 düzensiz göçmen hakkında işlem yapılırken, düzensiz göçmenler Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber