Aydın il genelinde eş zamanlı yapılan huzur uygulamasında 2 bin 500 şahsın sorgulaması yapıldı.
Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması’nda Aydın genelinde 350 personel ve 110 ekibin katılımıyla 45 uygulama noktasında polis ekipleri tarafından denetim yapıldı. Yapılan denetimlerde 60’ı yabancı olmak üzere toplam 2 bin 500 şahsın GBT sorgulaması yapıldı. Didim’de 1 şahsın Resmi Belgede Sahtecilik suçundan aranmasının olduğu tespit edilerek yakalandığı öğrenildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.