Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Mart 2023 - 16:18 Yorum: 0

Aydın’da jandarma ekipleri ’Orman Haftası’ sebebiyle vatandaşı bilgilendirdi

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ve Aile İçi Şiddetle Mücadele Kısım Amirliği ekipleri Milli Park'a...

Aydın’da jandarma ekipleri ’Orman Haftası’ sebebiyle vatandaşı bilgilendirdi

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ve Aile İçi Şiddetle Mücadele Kısım Amirliği ekipleri Milli Park'a gelen ziyaretçileri, "Jandarmadan Orman Haftası Sebebiyle Farkındalık" faaliyeti çerçevesinde bilgilendirdi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ve Aile İçi Şiddetle Mücadele Kısım Amirliği tarafından düzenlenen Kuşadası İlçesi Dilek Yarımadası Milli Parkında stant açılarak bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Milli parka ziyarete gelen 152 vatandaşa Orman Haftası'nın anlamı ve önemi belirtilerek, ormanların korunması ve orman yangınlarına karşı uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Faaliyette kadın vatandaşlara KADES uygulaması, erkek vatandaşlara ise "kadına el kalkamaz mottosuyla" ile broşür dağıtılırken, çocuklara da "Jandarma Çocuk Dergisi" dağıtıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber