Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Nisan 2024 - 11:48 Yorum: 0

Aydın’da Kadir Gecesi dualarla idrak edildi

Kur’an’da bin aydan daha hayırlı olduğu kabul edilen Kadir Gecesi, Aydın’ın Efeler ilçesinde tüm camilerde dualarla idrak edildi.Kadir Gecesi’ni camilerde beraber idrak etmek isteyen ve iftarını açan çok sayıda vatandaş aileleriyl...

Aydın’da Kadir Gecesi dualarla idrak edildi

Kur’an’da bin aydan daha hayırlı olduğu kabul edilen Kadir Gecesi, Aydın’ın Efeler ilçesinde tüm camilerde dualarla idrak edildi.

Kadir Gecesi’ni camilerde beraber idrak etmek isteyen ve iftarını açan çok sayıda vatandaş aileleriyle camilere koştu. Bey Camii başta olmak üzere tüm camilerde düzenlenen Kadir Gecesi özel programında Kur’an ziyafeti gerçekleştirilerek, Mevlid-i Şerif, ilahi ve kasideler okundu, salavat ve dualarla gece idrak edildi. Efeler İlçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz , Kadir Gecesi’nin anlam ve önemine ilişkin sohbet ederek, “Kerim Kitabımızın Kadir Gecesi inmeye başlaması hasebiyle nasıl bin aydan daha hayırlı bir gece haline gelmişse bu gece, Kur’an’ın anlam yüklü mesajları bizlerin de kalbine, yaşantısına indiğinde aynı şekilde biz de değer kazanacağız” dedi.

Bu geceyi nasıl idrak etmeliyiz? konusunda da konuşan ve başta ülkemizin birlik ve beraberliği için dua eden İlçe Müftüsü Yorulmaz , Doğu Türkistan ve Gazzedeki mazlum ve masumlar için de dua etti. Program sakalı Şerif ziyaretiyle son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber