Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:15 Başkan Başdeğirmen: "Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu...01:09 Yozgat’ta kontrolden çıkan otomobil ağaca çarparak durabildi: 1 yaralı01:06 Niğde’nin Çiftlik ilçesinde trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı
Türkiye 08 Şubat 2019 - 16:33 Yorum: 0

Aydın’da MHP’nin 50. kuruluş yıldönümü kutlandı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 50. kuruluş yıldönümü bir çok ilde olduğu gibi Aydın'da da düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Aydın’da MHP’nin 50. kuruluş yıldönümü kutlandı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 50. kuruluş yıldönümü bir çok ilde olduğu gibi Aydın'da da düzenlenen etkinlikle kutlandı.

MHP'nin 50. kuruluş yıldönümü MHP Aydın İl Teşkilatı tarafından Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlikle kutlandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte tavuklu pilav hayrı yapıldı. Nazilli Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisi etkinliğe renk katarken, AK Partili yöneticilerde MHP'nin 50.Kuruluş Yıl Dönümünde yer aldı.

MHP Aydın İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "50 yıllık siyaset mücadelemizde pek çok zorlukla karşılaştık. Ancak Türk Milleti için yaptığımız ve yapacağımız fedakarlıklarda hiçbir zaman sınır tanımadık. Hiç de nokta koymadık. Şiddetli operasyon ve oyunlara karşı devasa bir duruş sergiledik. Geçtiğimiz elli yılın şerefli mücadelesi, gelecek nice elli yılları müjdelemektedir. Bugün burada bir ülkü etrafında toplanmak için bizlere önderlik etmiş, yol göstermiş ve buna ömrüne adamış başta merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere, Sazakların, Kılıçkıranların, Önkuzuların, Özmenlerin, İmamoğluların ve bugün bölücülükle, hainlik edenlerle ihanet edenlerle mücadele ederken şahadete ulaşan kahramanlarımızı minnet, şükran ve hasretle yad ediyor, Cenab-ı Allah'tan hepsine rahmet diliyoruz. Elli yılın ve önümüzdeki elli yılların devletimize, aziz Milletimize demokrasimize, siyasetimize, kutlu davamıza Türk ve İslam dünyasına, insanlığa hayırlar getirmesini diliyoruz" denildi.

Düzenlenen etkinliğe MHP Aydın İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Cumhur İttifakı Efeler Başkan Adayı Ümmet Akın, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Seval Bay, Cumhur İttifakı'nın ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aydın’da MHP’nin 50. kuruluş yıldönümü kutlandı

Aydın’da MHP’nin 50. kuruluş yıldönümü kutlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber