Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 07 Ağustos 2022 - 20:25 Yorum: 0

Aydın’da torbacı evine narkotik baskını: 4 gözaltı

Aydın'ın Efeler ilçesinde üniversite öğrencilerinin kaldığı eve yapılan uyuşturucu baskınında 4 kişi gözaltına alındı.

Aydın’da torbacı evine narkotik baskını: 4 gözaltı

Aydın'ın Efeler ilçesinde üniversite öğrencilerinin kaldığı eve yapılan uyuşturucu baskınında 4 kişi gözaltına alındı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aydın genelinde uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, narkotik ekipleri Efeler ilçesi Zafer Mahallesi 135. Sokak'ta üniversite öğrencilerinin kaldığı bir evde uyuşturucu satışı yapıldığını tespit etti. Torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik harekete geçen ekipler, tespit edilen adrese operasyon için düğmeye bastı. Akşam saatlerinde eve yapılan baskında üniversite öğrencisi olduğu tespit edilen C.Y., R.S., A.O. ve A.G. isimli 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametinde çok miktarda satışa hazır hale getirilmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. Üniversite öğrencilerine yönelik satış yaptığı tespit edilen 4 şüpheli işlem yapılmak üzere Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber