Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 12 Ağustos 2023 - 15:32 Yorum: 0

Ayna grubu Pazaryeri’ni salladı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde düzenlenen Ayna konserinde binlerce kişi doyasıya eğlendi.Bilecik’te Beliz Organizyon tarafından Pazaryeri Belediyesi katkılarıyla düzenlenen Colour Campfest ilçe sınırları içindeki Küçükelmalı Tabiat Par...

Ayna grubu Pazaryeri’ni salladı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde düzenlenen Ayna konserinde binlerce kişi doyasıya eğlendi.
Bilecik’te Beliz Organizyon tarafından Pazaryeri Belediyesi katkılarıyla düzenlenen Colour Campfest ilçe sınırları içindeki Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda yapıldı. Yılların eskitemediği Ayna Grubu’nun sahnesi öncesi Bilecikli Rap Sanatçısı Tolga İnci sahne aldı. Ardından kentin sevilen grubu Sabaha Karşı Onbir, pop müzik sanatçılarından Beyza Bakırcı ve Rock Müzik Efsanesi Kasamam grubu sahne aldı. Ardından 1996 yılında kurulan Ayna grubu sahneye çıkarken, binlerce kişi şarkılarıyla adeta kendinden geçti. Konser sonundan Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altan ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin sahneye çıkarak, sanatçılara plaket verdi.
İlçelerinde böylesine güzel bir organizasyona imza atan Betül Uyar ve Filiz Bulut teşekkür eden Başkan Tekin, "İlçemizde yılların eskitemediği Ayna Grubu’nu ağırlamaktan son derece mutlu olduk. Bizlerde gençlik yıllarımıza gittik. Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda 2 gün düzenlenen festival gibi organizasyonda doya doya eğlendik. Bundan sonraki etkinliklere bizlerde şimdi olduğu gibi destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber