Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 09 Mayıs 2024 - 13:15 Yorum: 0

Ayvalık’ta genel temizlik yoğun tempoda devam ediyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık Belediyesi Park-Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlükleri ekiplerinin ortak yürüttüğü çalışmalarla; Sarımsaklı sahil, Altınova merkez, Altınova sahil, Çamlık merkez, Armutçuk 150 Evler Mahallesi, Cunda...

Ayvalık’ta genel temizlik yoğun tempoda devam ediyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık Belediyesi Park-Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlükleri ekiplerinin ortak yürüttüğü çalışmalarla; Sarımsaklı sahil, Altınova merkez, Altınova sahil, Çamlık merkez, Armutçuk 150 Evler Mahallesi, Cunda (Alibey) Adası, Şirinkent, Sahilkent ve Ayvalık’a bağlı köylerde sezon hazırlıkları sürdürülüyor. Ekipler hafta boyunca ot temizliği, makilik alan ve sahil mıntıkalarında genel temizlik çalışmalarını, yaz sezonuna kadar tamamlamak amacıyla yoğun bir tempoda yürütüyor.
Sahil şeritlerindeki kum temizleme işlerini titizlikle tamamlayan ekipler; kent içinde yeşil alan ve parklardaki ot biçme; konteyner, cadde ve sokakların yıkama çalışmalarına düzenli aralıklarla devam ediyor. Ayvalık genelindeki tüm bölgelerde; yeşil alanlar, ana caddeler ve ara sokaklar, yol ve kaldırım kenarlarında bulunan yabani otların temizliği de aksatılmıyor. Bahar ilaçlamalarını kısa sürede tamamlayan ekipler, yabani ot temizliği öncesi kentin mahalle, sokak ve caddelerinde haşereleri önleyici ot ilaçlama çalışmalarını da gerçekleştirdi.
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin; yabani otla mücadelenin yanı sıra, bu alanlarda oluşabilecek karasinek, sivrisinek, bit, pire, kene, yeşil alan biti ve kırmızı örümcek gibi haşerelere karşı ıslah çalışmalarının da aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber