Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Mayıs 2024 - 16:21 Yorum: 0

Azerbaycan’da ilk Bakü Hız Festivali nefes kesti

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de ilk kez gerçekleştirilen Bakü Hız Festivali ziyaretçilerden büyük ilgi topladı.Azerbaycan Otomobil Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Bakü Hız Festivali araba yarışı tutkunlarını bir araya getirdi....

Azerbaycan’da ilk Bakü Hız Festivali nefes kesti

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de ilk kez gerçekleştirilen Bakü Hız Festivali ziyaretçilerden büyük ilgi topladı.
Azerbaycan Otomobil Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Bakü Hız Festivali araba yarışı tutkunlarını bir araya getirdi. Festivalde yarış ve araba şovu dahil olmak üzere çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Başkentte düzenlenen etkinlikte çok sayıda araç ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Festivalde ABD’nin 1930-1940 yılları arasındaki efsanevi yarış arabaları konseptinde hazırlanmış arabalarla yarış ve drift gösterisi gerçekleştirildi. Çok sayıda özel aracın sergilendiği Bakü Hız Festivali’nde ziyaretçiler, son model arabaların gücünü ve konforunu deneyimleme fırsatı yakaladı. Bölgede motor sporlarını, kültürünü yaygınlaştırmak ve otomotiv endüstrisindeki en son başarıların sergilenmesi amacıyla gerçekleştirilen etkinlik ziyaretçiler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu