Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 29 Mart 2023 - 10:33 Yorum: 0

Azerbaycanlı milletvekili Fazıl Mustafa’ya suikast girişimi

Azerbaycan'da Büyük Kurtuluş Partisi Genel Başkanı ve Milletvekili Fazıl Mustafa, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Azerbaycanlı milletvekili Fazıl Mustafa’ya suikast girişimi

Azerbaycan'da Büyük Kurtuluş Partisi Genel Başkanı ve Milletvekili Fazıl Mustafa, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Büyük Kurtuluş Partisi Genel Başkanı ve Milletvekili Fazıl Mustafa, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Azerbaycan Başsavcılığından yapılan açıklamada, yerel saatle 21.51 civarında milletvekili Fazıl Mustafa'ya, Bakü'nün Sabunçu ilçesindeki evinin önünde kimliği belirsiz kişilerce otomatik silahla saldırı düzenlendiği ve Mustafa'nın saldırı sonucu yaralandığı bildirildi. Açıklamada, saldırganların 7-8 defa ateş açtığı ve silahtan çıkan 2 merminin Mustafa'ya isabet ettiği belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

Azerbaycan Tıbbi Bölgesel Birimler Yönetim Birliğinden (TABİB) yapılan açıklamada da kurşunların, milletvekilinin sağ omzu ve sağ bacağının üst kısmına isabet ettiği bildirildi. Hastaneye kaldırılan Mustafa'nın omzundaki yaranın ciddi olduğu ve 2 defa ameliyata alındığı bildirilirken, hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber