Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 04 Ağustos 2022 - 15:45 Yorum: 0

Aziziye’de çocuklar için yüzme kursları başlıyor

Aziziye Belediyesi'nin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda çocuklar için ücretsiz yüzme kursları başlıyor.

Aziziye’de çocuklar için yüzme kursları başlıyor

Aziziye Belediyesi'nin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda çocuklar için ücretsiz yüzme kursları başlıyor.

"Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın" sloganıyla 07-14 yaş arası tüm çocuklara yüzme eğitiminin verileceği modern havuzda, dileyen yetişkinlere de özel eğitim verilebilecek. Ayrıca grup ya da bireysel yüzme kurslarının da planlandığı Aziziye Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda, çocuklar için yüzme eğitim programı ise, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülecek.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, "Çocuklarımız için yüzme kurslarımız Pazartesi günü başlıyor" dedi.

Başvurular nereye yapılacak?

Çocukların ücretsiz yüzme eğitimi alabilecekleri kurslar için başvuru noktalarının belirlendiğini açıklayan Başkan Orhan, "07-14 yaş grubu arasındaki çocuklarının yüzme eğitimi almasını isteyen ve Dadaşkent'te ikamet eden sakinlerimiz, Dadaşkent'teki Gençlik Merkezine ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuza başvuruda bulunabilirler. Ilıca'da ikamet eden hemşehrilerimiz ise, çocuklarını ücretsiz yüzme kurslarımıza kaydettirmek için Ilıca'daki Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne başvuru yapabilirler" diye konuştu.

Halk seansları ve özel eğitim

"Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın!" sloganı ile başlatılacak yüzme eğitimlerinin haftada 4 gün boyunca kesintisiz olarak verileceğini kaydeden Aziziye Belediye Başkanı Orhan, "Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri çocuklarımız için verilecek eğitimlerin dışında akşam 18.00 ile 22.00 saatleri arasında da havuzumuz bireysel, çocuk ve yetişkin grup seansları şeklinde hizmet verecek. Havuzumuz Cuma günü rutin bakım ve temizlik gereksinimlerinin karşılanması nedeniyle hizmet vermeyecek. Hafta sonu planlamasını ise, Cumartesi günü bayanlara, Pazar günü de erkeklere olmak üzere eğitim ve halk seansları şeklinde yaptık" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber