Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Mahallesi’nde denizde boğulma tehlikesi geçiren kızını kurtarmak isterken kendisi de suya kapılan baba, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Bolaman Mahallesi Pideciler mevkiinde Şeref Ayvazoğlu, denizde boğulma tehlikesi geçiren kızı Ceren Ayvazoğlu’nu kurtarmak isterken kendisi de suya kapıldı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, denizden çıkarılan baba ve kızına ilk müdahaleyi yaptı. Durumu ağır olan Şeref Ayvazoğlu, kaldırıldığı Fatsa Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ceren Ayvazoğlu’nun ise sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
İmsak | Güneş | Öğle | İkindi | Akşam | Yatsı | |
---|---|---|---|---|---|---|
04:01 | 05:33 | 12:36 | 16:23 | 19:30 | 20:55 |