Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2024 - 15:13 Yorum: 0

Babasını hiç görmeyen şehit oğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi

Babası Uzman Çavuş Murat Özkozanoğlu, Hakkari’de 2011 yılında bölücü terör örgütü PKK’lıların saldırısı sonucu şehit olduğunda henüz dünyada olmayan 13 yaşındaki Murat, özel harekat polisi olacağını söyledi.18 Mart Çanakkale Zaferi ve...

Babasını hiç görmeyen şehit oğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi

Babası Uzman Çavuş Murat Özkozanoğlu, Hakkari’de 2011 yılında bölücü terör örgütü PKK’lıların saldırısı sonucu şehit olduğunda henüz dünyada olmayan 13 yaşındaki Murat, özel harekat polisi olacağını söyledi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı çerçevesinde Kozan’da anma programı düzenlendi. Programa 5 Temmuz 2011 yılında Hakkari’de bölücü terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Murat Özkozanoğlu’nun ailesi de katıldı. Özkozanoğlu şehit olduğunda hamile olan eşi de çocuğunu dünyaya getirip eşinin ismini verdi. O çocuk şimdi 13 yaşına gelip anma programına katıldı. Şehit oğlu Murat Özkozanoğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi.
Şehidin annesi Arseven Özkozanoğlu, "Oğlum 2011 yılında Hakkâri Yüksekova’da şehit oldu. 109 yıl önce verilen mücadele ne ise şimdi yine aynı mücadele veriliyor. 5 oğlum var onlar da şehit oğlumun yolunda bu vatan millet için. Benim bir canım var, o da feda olsun. Vatan için şehit olmaya hazırım. Ana yüreği zor ama öldürülen teröristlere seviniyorum. Onlar vatan millet haini. Beni de alsınlar ben de giderim seve seve savaşmaya" dedi.
Şehidin babası Hasan Özkozanoğlu ise, "Bugünleri de gördük ama bizler için gurur verici bir gün" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber