Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Haziran 2023 - 10:57 Yorum: 0

Kurban Bayramı öncesi trafik denetimi

Kurban Bayramı öncesi Erzincan-Erzurum karayolu üniversite kavşağında trafik denetimi gerçekleştirildi.Erzincan Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Kurban Bayramı öncesi yapılan trafik denetimine katıldı. İl Emniyet Müdürü Kurt ve İl Jandarma K...

Kurban Bayramı öncesi trafik denetimi

Kurban Bayramı öncesi Erzincan-Erzurum karayolu üniversite kavşağında trafik denetimi gerçekleştirildi.
Erzincan Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Kurban Bayramı öncesi yapılan trafik denetimine katıldı. İl Emniyet Müdürü Kurt ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Dedebağı ile birlikte Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi uygulama noktasında trafik denetimlerine katıldı.
Kurt; Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek üzere yola çıkan vatandaşlarla sohbet ederek çay, kahve, çikolata ve kolonya ikramında bulundu. Ardından vatandaşların bayramını kutlayarak, sürücüleri hız ve emniyet kemeri konusunda dikkatli ve duyarlı olmaya davet etti.
Erzincan Emniyet Müdürü Kenan Kurt, bayram öncesi, bayram sırası ve bayram sonrası oluşabilecek trafik yoğunluğu için gerekli tüm tedbirlerin alındığının altını çizerek sürücülere, araç kullanırken telefon kullanmamaları, yorgun ve uykusuz araç kullanmamaları, uzun yolculuklarda kısa molalar vermeleri, hız limitlerine uymaları ve emniyet kemerlerini takmaları konularında tedbirli olmaya davet etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber