Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Nisan 2022 - 14:18 Yorum: 0

Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir yetim çocuklarla iftar açtı

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında yetim ve öksüz çocuklar güzel bir akşam geçirdi.

Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir yetim çocuklarla iftar açtı

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında yetim ve öksüz çocuklar güzel bir akşam geçirdi. İftarda çocuklarla yakından ilgilenen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, "Küçük kardeşlerimizle bir arada olmak gerçekten çok güzel. Onların gözündeki heyecan ve enerji bizi bütün yorgunluklarımızdan da arındırıyor" dedi.

Ramazan ayının manevi iklimini farklı etkinliklerle ilçe sakinlerine yaşatan Bağcılar Belediyesi, anlamlı bir buluşmaya daha ev sahipliği yaptı. Bu amaçla Bağcılar Kaymakamlığı'nın yetim, öksüz ve ailelerine yönelik organize ettiği iftar programı Bağcılar Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Halk Sarayı'nda düzenlendi. Davete katılan Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan ile Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, masaları tek tek dolaşarak misafirlerine "hoş geldin" dedi. Konukların yerini almasının ardından ezanın okumasıyla birlikte oruçlar hep birlikte açıldı.

İftar sonrası konuşma yapan Kaymakam Eldivan, "Böyle müstesna bir toplulukla bir araya gelmek bizim için önemliydi. Güzel bir iftar akşamında beraber olduk. Çocukların neşesi ve cıvıltısıyla beraber bir iftar açmak ayrı bir zevk oldu. Çocuklar bizim gözbebeğimiz ve hayatın anlamı. Biz devlet ve hükümet olarak siz çocukların hep yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Sizleri kimseye muhtaç etmeyeceğiz" dedi.

"Onlar için ne yapsak azdır"

Güzel bir Ramazan akşamı yaşadıklarını söyleyen Başkan Özdemir ise, "Burada küçük kardeşlerimizle bir arada olmak gerçekten çok güzel. Onların gözündeki heyecan ve enerji bizi bütün yorgunluklarımızdan da arındırıyor. Bağcılarımızın çocuklarına ve gençlerine ne yapsak azdır. Bundan sonraki dönemde Bağcılar Belediye Başkanı olarak çocukları çok önemseyeceğiz. Çocuklarımız için çok önemli projeler geliştireceğiz. Çocuklarımızın hayata hazırlanması adına önemli çalışmalar yapacağız. Yine gençlerimizin hayata katılımını, kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını ve sorumlu bir birey olmasını sağlamak adına önemli faaliyetler içerisinde olacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından etrafını saran çocuklarla yakından ilgilenen Özdemir, onlarla bol bol fotoğraf çekildi. İlerleyen dakikalarda çocuklar palyaçolarla oynayarak ve yüzlerini rengarenk boyayarak eğlenceli zaman geçirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber