Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Ağustos 2022 - 12:13 Yorum: 0

Bağcılarda iplik hırsızlığı

Bağcılar'daki bir tekstil atölyesinin minibüsünden 400 kilogramlık iplik çaldılar.

Bağcılarda iplik hırsızlığı

Bağcılar'daki bir tekstil atölyesinin minibüsünden 400 kilogramlık iplik çaldılar. Maskeli hırsızların iplikleri çalma anı kameralara yansıdı.

Olay, Bağcılar Yüzyıl Fetih Caddesi'nde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Recep Özkan'ın tekstil atölyesinin karşısındaki nakliye aracının içinden 400 kilogram iplik çalındı. Yaklaşık 60 bin TL değerinde zarara uğradığını belirten Recep Özkan, konuyla ilgili polis ekiplerine ihbarda bulundu. Polis ekipleri konuyla ilgili inceleme başlatırken, maskeli 4 hırsızın iplikleri çaldığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

"50-60 bin lira değerinde zarar var"

Olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan atölye sahibi Recep Özkan, "Dün aracımızda iplikler vardı. Depoya alamadık, aracı ilk defa dışarıda bıraktık. Hırsızlar herhalde gündüz keşif yapmışlar. Aracın yandaki kapısında açıklık varmış biraz. Onu tespit ettiler. Sabaha karşı 04.07'de bir tane minibüs, aracın yanına yanaşıyor. Hemen arkaya gidip kapıyı açıyorlar. Maskeleriyle 10 dakikada işlerini görüyorlar. 50-60 bin lira değerinde zarar var. Sonra bizim çocuklar aracın kapısının açık olduğunu fark etmiş. Sonra biz baktık ki içerideki iplikleri götürmüşler. Şikayetçi oldum. Memur beyler de şu an içeride kamera kayıtlarına bakıyorlar. Gayet rahat bir şekilde 4-5 kişi işlerini görmüşler. O saatte bekçiler sokakta neden yoktu anlamıyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber