Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Şubat 2022 - 18:03 Yorum: 0

Bağlar Belediyesi ‘Gençlik Müdürlüğü’ kuruyor

Diyarbakır AK Parti Bağlar Belediyesi, ilçe belediyeleri arasında bir ilk olmak üzere gençlerin düşünce, öneri ve sorunlarını değerlendirmek üzere...

Bağlar Belediyesi ‘Gençlik Müdürlüğü’ kuruyor

Diyarbakır AK Parti Bağlar Belediyesi, ilçe belediyeleri arasında bir ilk olmak üzere gençlerin düşünce, öneri ve sorunlarını değerlendirmek üzere "Gençlik Müdürlüğü" kurma kararı aldı.

AK Parti Bağlar Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Mahalle Bizim, Gençlik Bizim" programına Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, gençlere verdikleri önemin göstergesi olarak böyle bir karar aldıklarını açıkladı. Gençleri yaşamın her alanına katmak ve onlardan istifade etmek gerektiğini anlatan Beyoğlu, "Siz olmazsanız, gençlik olmazsa toplumun da önemi yok, partilerin de önemi yok. Gençlik varsa hayat vardır, gençlik varsa hayat güzeldir, gençlik varsa sohbet güzeldir, gençlik varsa kardeşlik ve muhabbet güzeldir. Zaman zaman bir araya geliyoruz. Çeşitli zaman ve mekanlarda bir araya gelip hasbihal ediyoruz. Sizlere her zaman ihtiyacımız var. Son bir yılda gençliğe verilen değer ve önemi şayet son 20 yılda ortaya koymuş olsaydık Türkiye'deki gençliğin yüzde seksenini kazanmış olurduk" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber