Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Haziran 2022 - 17:25 Yorum: 0

Bahçe ve saksıda kenevir üretimine jandarma baskını: 3 gözaltı

Aksaray'da saksı ve bahçeye kenevir ekerek kubar esrar yetiştiren şüphelilere yönelik yapılan operasyonda 1'i kadın 3 kişi suçüstü yakalanarak gözaltına...

Bahçe ve saksıda kenevir üretimine jandarma baskını: 3 gözaltı

Aksaray'da saksı ve bahçeye kenevir ekerek kubar esrar yetiştiren şüphelilere yönelik yapılan operasyonda 1'i kadın 3 kişi suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Bahçe ve saksıda toplam 60 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Operasyon, Aksaray'ın merkeze bağlı Karkın köyünde bulunan müstakil bir eve yönelik gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, kenevir bitkisi ekerek uyuşturucu madde olan kubar esrar üretimi yapıldığı yönünde bilgi alan İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri, kimlikleri tespit edilen Duran Ç. (62), Mustafa Ç. (32) ve Hediye K. (31) isimli 3 şüpheliyi ve kaldıkları müstakil evi takibe aldı. Bir süre yapılan teknik ve fiziksel takibin ardından adrese operasyon düzenlen jandarma ekipleri, narkotik detektörü hassas burunlu "Yalman" isimli köpeğin de desteğiyle arama yaptı. Evin bahçesinde ve saksılarda ekili vaziyette toplam 60 kök kenevir bitkisi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. 1'i kadın 3 şüpheli sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber