Bahçelievler’de deprem sırasında bir binanın kolonlarından çatlaklar meydana geldi. Bina belediye ekiplerince boşaltıldı.
Edinilen bilgilere göre, Şirinevler Cengiz Topel Caddesi’nde bir binanın kolonlarında deprem nedeniyle çatlaklar meydana geldi. Binanın yanındaki binadan ayrıldığı gözlenirken, balkon demirlerinin de yamulduğu öğrenildi. Vatandaşlar binayı tahliye ederken, Bahçelievler Belediyesi ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.