Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Eylül 2022 - 17:23 Yorum: 0

Bahçelievler’de otomobil şerit değiştirdiği esnada kaza yaptı: 3 yaralı

Bahçelievler Basın Ekspres'teki bir otomobil, şerit değiştirdiği esnada aynı yöndeki hafif ticari araca çarptı.

Bahçelievler’de otomobil şerit değiştirdiği esnada kaza yaptı: 3 yaralı

Bahçelievler Basın Ekspres'teki bir otomobil, şerit değiştirdiği esnada aynı yöndeki hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle yan yatan araçtaki 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Bahçelievler Basın Ekspres yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 JC 4827 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün şerit değiştirdiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde seyir halinde olan 34 MG 1488 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atarak sürüklenen hafif ticari araç yan yattı. Kazada araçta bulunan Hasbi C.,, Hakan K. ve Nejdet K. ağır yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, kaza yapan araçların çekici ile olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber