Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:50 Elazığ Belediyesi, “O sene, bu sene” sloganı ile Elazığspor temalı YKS dene...16:50 Başkan Uzun: “Can dostlarımızı ziyaret ettik"16:46 Düzce’nin ortak turizm markası tescillendi16:45 Bakan Bayraktar: “2024’de madenciliğe 106 milyar lira kamu yatırımı yapılma...16:45 Pamukkale Belediyesi Atık Getirme Merkezi miniklere geri dönüşümü öğretti16:45 Samsun’da bin 660 adet doldurulmuş makaron sigara ele geçirildi16:45 Türkiye’nin en güneyinde toz bulutu etkisini hissettiriyor16:43 Yılmaz: "Fındık ticaretinin artırılması, korunması ve geliştirilmesi adına...16:43 İBB’nin açtığı su dolu çukurda hayatını kaybeden Edanur’un annesi, vatandaş...16:42 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Nisan ayı tutarlarını hesaplara...16:41 Balıkesir Büyükşehir’den çocuklara ‘çevre’ eğitimi16:41 KUDAKA yönetimi Erzurum’da toplandı16:39 Balıkesir Büyükşehir’den 1 Mayıs’ta ücretsiz ulaşım hizmeti16:37 Kağıthane Belediyesi ilçeye 60 bin ağaç kazandırdı16:37 Yolda yürüyenleri korkuttuktan sonra saldıran şahıslar yakalandı16:36 Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı16:36 Üniversite sanayi sektör buluşmaları etkinliğine öğrencilerden yoğun ilgi16:35 Gaziantep’te haşerelere karşı 165 bin noktada ilaçlama yapılıyor16:35 Esenlerliler Şehir ve Kültür Gönüllüleri projesiyle İstanbul’u keşfediyor16:35 Yunus Emre Enstitüsünün Irak’taki çalışmaları devam ediyor
Sağlık 17 Nisan 2024 - 23:36 Yorum: 0

Bahçesaray’da iki hasta ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi

Van’ın Bahçesaray ilçesinde göğüs ağrısı olan 75 yaşındaki hasta ile 22 yaşındaki hamile kadın, ambulans helikopterle Van’a sevk edildi.Bahçesaray Devlet Hastanesine göğüs ağrısı şikayetiyle kaldırılan 75 yaşındaki hasta ile doğum sanc...

Bahçesaray’da iki hasta ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi

Van’ın Bahçesaray ilçesinde göğüs ağrısı olan 75 yaşındaki hasta ile 22 yaşındaki hamile kadın, ambulans helikopterle Van’a sevk edildi.
Bahçesaray Devlet Hastanesine göğüs ağrısı şikayetiyle kaldırılan 75 yaşındaki hasta ile doğum sancısı çeken 22 yaşındaki hamile kadının ileri tetkik ve tedavi için Van’a sevkine karar verildi. Karayoluyla sevkin sıkıntılı olmasından dolayı Van İl Sağlık Müdürlüğünden helikopter ambulans talep edildi. Kısa sürede hazırlanan ambulans helikopter, Bahçesaray ilçesine giderek 75 yaşındaki hasta ile gebe kadını Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaştırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber