Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 08 Mart 2023 - 14:13 Yorum: 0

Bahçesaray’dan Malatya’ya patik ve çorap

Van'ın Bahçesaray ilçesindeki kadınların ilmek ilmek dokudukları el yapımı patik ve çoraplar, Van Valiliği koordinasyonundaki Beydağı konteyner kentteki...

Bahçesaray’dan Malatya’ya patik ve çorap

Van'ın Bahçesaray ilçesindeki kadınların ilmek ilmek dokudukları el yapımı patik ve çoraplar, Van Valiliği koordinasyonundaki Beydağı konteyner kentteki kadınlara ulaştırıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk anından itibaren büyük bir duyarlılık gösteren Vanlılar, depremden etkilenenler için her alanda seferber oldu. Depremlerin üzerinden bir ay geçmesine rağmen deprem bölgesi Malatya'da aralıksız bir şekilde çalışan ekipler, her alanda afetzedelerin yanında durmaya devam ediyor. Bu çerçevede 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı öncülüğünde depremden etkilenen Malatyalı kadınlara el yapımı patik ve çorap hediye edildi.

Kentin en uzak içlerinden biri olan Bahçesaray'da kadınların büyük bir emekle ördükleri patik ve çoraplar, Van Valiliği koordinasyonunda kurulan Beydağı konteyner kentteki kadınlara ulaştırıldı.

Konteynerleri tek tek dolaşan Vanlı kadınlar, depremden etkilenen kadınların gününü kutlayarak hediyelerini teslim etti.

Van ekiplerinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten konteyner kentteki kadınlar, duyarlılıklarından dolayı Vanlı kadınlara teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber