Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Aralık 2022 - 12:58 Yorum: 0

Bahçesindeki çardağın çatısı üzerine devrildi

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bahçesinden odun aldığı sırada üzerine çardağın çatısı yıkılan adam yaralandı.

Bahçesindeki çardağın çatısı üzerine devrildi

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bahçesinden odun aldığı sırada üzerine çardağın çatısı yıkılan adam yaralandı.

Olay, Şekerpınar Mahallesi Meltem Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmail B. (78) isimli yaşlı adam, evinin bahçesinde bulunan üzeri kiremit kaplı çardağın altından tahta almaya çalıştığı sırada çardağın çatısı üzerine yıkıldı. İsmail B., çatının altından vatandaşlar tarafından kurtarıldı. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı adamı ambulansa alarak tedavisini olay yerinde yaptı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber