Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Kasım 2017 - 21:23 Yorum: 0

Bakambu 2 gol attı, Villarreal turu garantiledi

UEFA Avrupa Ligi'nde İspanyol ekibi Villarreal, Kazakistan'ın Astana ekibini eski Bursasporlu Bakambu'nun attığı iki golle 3-2 mağlup ederek adını bir üst...

Bakambu 2 gol attı, Villarreal turu garantiledi

UEFA Avrupa Ligi'nde İspanyol ekibi Villarreal, Kazakistan'ın Astana ekibini eski Bursasporlu Bakambu'nun attığı iki golle 3-2 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nun 5. haftasında Villarreal, Kazakistan deplasmanında Astana ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip, 22 dakikada Kabananga ile 1-0 öne geçerken, Villarreal 39. dakikada Dani Raba ile eşitliği yakaladı. 60. dakikada oyuna giren Bursaspor'un eski oyuncusu Bakambu 65 ve 83. dakikalarda fileleri havalandırarak İspanyol ekibini 3-1 öne geçirdi. 88. dakikada Twumasi'nin golüyle Astana umutlansa da mücadele 3-2 Villarreal'in üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla İspanyol ekibi adını bir üst tura yazdırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber