Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 29 Mart 2024 - 16:31 Yorum: 0

Bakan Özhaseki, Kütahya’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Bakan Mehmet Özhaseki, Vali Musa Işın, milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve protokol üyeleri tarafından karşıla...

Bakan Özhaseki, Kütahya’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Bakan Mehmet Özhaseki, Vali Musa Işın, milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. İki günlük Kütahya programının ikinci gününde Kütahya Valisi Musa Işın’ı ziyaret eden Bakan Özhaseki, Kütahya’nın genel durumu hakkında bilgi aldı, istişarelerde bulundu. Vali Musa Işın ve il protokolü ile görüşmesinin ardından, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının seçim stantlarını ziyaret eden Bakan Özhaseki, programın sonunda vatandaşlara fidan dağıttı. Bakan Mehmet Özhaseki, Cuma namazını Kütahya Ulu Cami’de kılarak miting yapmak üzere Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine doğru yola çıktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber