Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 25 Eylül 2022 - 21:28 Yorum: 0

Bakan Soylu’ya Suruç’ta sevgi seli

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde düzenlenen Nar Festivali için ilçeye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kadınlar tarafından zılgıtlarla karşılandı.

Bakan Soylu’ya Suruç’ta sevgi seli

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde düzenlenen Nar Festivali için ilçeye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kadınlar tarafından zılgıtlarla karşılandı. Alanda sevgi seline uğrayan Bakan Soylu'ya Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan tarafından "Suruç" adında yarış atı hediye edildi.

Suruç'ta düzenlenen Nar Festivali (NARFEST) için kentte gelen Bakan Soylu'yu Vali Salih Ayhan, belediye başkanları ve milletvekillerinin de aralarında olduğu protokol heyeti karşıladı. Bakan Soylu, katıldığı Nar Festivali'nde en iyi yarış atı ile en büyük nar yetiştiriciliği yarışmasında jüri oldu. Yarışma sonunda dereceye giren yarışmacılara Bakan Soylu, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül verdi.

Bakan Soylu'ya yarış atı hediye edildi

En iyi atın seçildiği yarışma sonunda, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Bakan Soylu'ya "Suruç" adında yarış atı hediye etti. Kendisine hediye edilen atın yanına giden Bakan Soylu, başını okşayarak sevdi. Soylu, atın Valilik himayesine verilmesini istedi. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte Bakan Soylu, daha sonra öğretmenlerin oluşturduğu koro tarafından seslendirilen türkülere eşlik etti. Etkinliklerin ardından Bakan Soylu, alandan ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber