Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:33 Trendyol Süper Lig: Alanyaspor: 0 - Beşiktaş: 0 (Maç devam ediyor)19:25 Başkan Eyüp Kahveci, doğa yürüyüşü etkinliğine katıldı19:25 Uşak’ta Gazzeli anneler için eylem düzenlendi19:24 Başkan Türkel, Anneler Günü’nde şehit anneleri ve emekçi kadınlarla bir ara...19:22 İsmail Kartal’dan Kayserispor maçında 4 değişiklik19:21 Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Sütçülerspor oldu19:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’deki soykırımı unutmayacağız, unutturmayacağı...19:21 Ağrı’da Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması Ödül Töreni düzenlendi19:19 Trendyol Süper Lig: Fenerbahçe: 0 - Kayserispor: 0 (Maç devam ediyor)19:19 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Batı attığı adımlarla İsrail’in değirm...19:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kimin ne dediğine bakmadan Filistinli kardeşlerimiz...19:19 Doğubayazıt’ta 5 bin meyve ağacının bulunduğu bahçe bungalov evleri ile tur...19:17 Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında oynanan Adana Demirspor - Gaziantep FK...19:16 Tuba Işın ve Emine Kahveci şehit anneleri ile bir araya geldi19:15 Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 0 - Galatasaray: 0 (Maç devam ediyor)19:04 Okan Buruk, 11’de değişiklik yapmadı18:58 Afrika, Mısır ve Libya üzerinden gelen toz bulutları Yüksekova’da etkili ol...18:55 Babasını bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı18:54 Nişan merasimi dönüşü otomobil ile kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı18:44 Tokat’ta silah kaçakçılarına operasyon
Türkiye 28 Nisan 2024 - 16:01 Yorum: 0

Bakan Tunç: “Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Küçükçekmece’de su dolu olan çukura düşerek hayatını kaybeden Edanur’a başsağlığı dileyerek olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Küçükçekmece’de bu...

Bakan Tunç: “Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Küçükçekmece’de su dolu olan çukura düşerek hayatını kaybeden Edanur’a başsağlığı dileyerek olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Küçükçekmece’de bulunan bir parkın içinde bulunan su dolu çukura düşerek hayatını kaybeden Edanur’a başsağlığı dileyerek olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Sosyal medya platformu X üzerinden konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Tunç şu ifadelere yer verdi:
“İstanbul Küçükçekmece ilçesi Menekşe Sahil Parkı içinde açıldığı tespit edilen ve içi su dolu olan çukura düşerek hayatını kaybeden Edanur evladımızın ölümü bizleri derinden üzdü. Evladımıza Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Olayın hemen ardından Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. Kusur tespiti için uzman bilirkişi heyeti görevlendirilmiştir. Evladımızın hayatını kaybetmesinde sorumluluğu bulunanlar hakkında adli soruşturma titizlikle yürütülecektir.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber