Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek İnegöl" kazandırılan İnegöl Gençlik Merkezi'nin açılış töreni, Sanayi ve Teknoloji Bakanı...
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek İnegöl" kazandırılan İnegöl Gençlik Merkezi'nin açılış töreni, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımıyla gerçekleşti. Bakan Varank açılışa yerli otomobil Togg ile geldi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl" kazandırılan İnegöl Gençlik Merkezi'nin açılış töreni, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile vatandaşların katılımıyla yapıldı.
Togg'a İnegöllülerden yoğun ilgi
Bakan Varank'ın açılışa yerli otomobil Togg ile gelmesi İnegöllülerin ilgilisin çekti. Togg'u görmek isteyen yüzlerce vatandaş, açılış törenine katıldı.
Genç kardeşlerimiz hem İnegöl'ü hem de ülkemizin kalkınmasına destek verecekler
Törenin açılış konuşmasını yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "İnegöl'de hizmetlerimizi arttırıyoruz. Bugün bir açılışta bir araya geldik. Genç kardeşlerimizin beklentilerine uygun hizmetler vermeye çalışan bir yerel yönetim var. Dört tane gençlik merkezi açılışı yapıldı. Bugün beşincisini açılıyor. Alanyurt'a da bir tane açılışı yapacağız. Sayın bakanım sizlerden de bu konuda destek bekliyoruz. Bu hizmetleri arttırmak istiyoruz. Genç kardeşlerimiz hem İnegöl'ün hem de ülkemizin kalkınmasına destek verecekler. Teknofest'e 14 ekibimiz katılım sağladı 4 tanesi finale kaldı. İnşallah gelecek bilim insanları benim şehrimden daha fazla çıkacak. Açmış olduğumuz gençlik merkezimiz genç kardeşlerimize ve İnegöl'ümüze hayırlı olsun."
İnegöl'de birçok projeye imza attık
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Bugün öncelikle gençlik merkezimizi açmak daha sonra MODEF fuarımızı akabinde bazı çalışmaları yerinde incelemek için buraya geldik. Beni çok iyi tanıyorsunuz, doğduğum doyduğum büyüdüğüm 13 yıl belediye başkanlığı yaptığım yer İnegöl. Allah'a hamd olsun onlarca güzel proje gerçekleştirdik. İnegöl Bursa merkezden sonra en büyük ilçemiz. İnegöl çok dinamik ilçe, İnegöl her sene 7-8 bin nüfus artışı oluyor. İnegöl'de birçok projeye imza attık. Gelecek yılları düşünerek İnegöl'ün alt yapısına çok büyük yatırımlar yaptık. Yakında arıtma tesisinin ile alakalı 1 Milyar TL'yi bulacak bir yatırım yapılacak. Alt yapıdan dolayı çok zahmet verdik ama İnegöl için bu gerekliydi. Gençlerimiz için gençlik merkezleri oluşturuyoruz. İçerde çok güzel alanlar oluşturuldu. Bu mekânla beraber burası daha fazla değer kazanacak. Biz gecesini gündüzüne katmış sayın cumhurbaşkanlığımız liderliğinde, bizde ondan aldığımız sinerjiyle şehirlerimize değer katmanın derdi içindeyiz. 14 Mayıs önemli bir tarih. İnegöl AK partimize cumhur ittifakına çok büyük destekler verdi. 14 Mayıs seçimlerin en önemlisi. AK Parti'mizin 20 yıldır ülkemizi ilklerle tanıştırdı. Bakın Togg bunlardan bir tanesi. Türkiye yüksek teknoloji işleri konuşuyor. Ahmet Necdet Sezer'i hatırlayın yurt dışı gezisi mi yaptı. 14 Mayıs akşamı ilçeler arasında en yüksek oyu İnegöl verecek ben buna inanıyorum. Bir sürü icatların yapılacağı yerlerdir gençlik merkezi. Bursa'da 11 oldu sayısı Haziran sonu 15, Eylül sonu bu sayı 20'ye çıkacak."
Bursa Valisi Yakup Canbolat, "Bugün sayın Bakanımızı İnegöl ilçemizde ağırlıyoruz. Tüm konuklarımıza hoş geldiniz diyorum. Bursa ilçeleri bu hizmetlerle gelişiyor güzelleşiyor. Gençlik merkezleri gençlerimizin boş vakitleri faydalı bir şekilde geçirecekleri mekânlar. Bursa'da gençlik merkezi sayısı 11'e yükseldi. Aynı anda 125 öğrenciyi ağırlayabilecek bir mekân burası. Zengin kütüphanesi ve ücretsiz hizmet burada verilecek."
Türkiye'nin otomobili dünyadan ses getiriyorsa bunun arkasında gençlerimiz var
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Çok kıymetli hemşerilerimiz. Böyle güzel bir açılışta bizleri yalnız bırakmadığınız için öncelikle sizlere çok teşekkür ediyorum. İnegöl'e kaçıncı gelişim ben hatırlamıyorum. Bu ilçeye ben çok geldim. Birileri gibi seçimden seçime buraya gelenlerden değilim. Her geldiğimde bu ilçenin nasıl geliştiğini gördüm. Bu o kervana bir yenisini katmak için buradayız. Gün içinde farklı açılışlar gerçekleştireceğiz. Dün Teknofest'teydim, 900 bin vatandaşımız ziyaret etti. Teknofest bu ülkeyi kalkındıracak, dünyanın ilk 10 ekonomisi haline getirecek yatırımların olduğu festival. Bu genç arkadaşlarımız cip tasarlıyor, savaşan İHA tasarlıyorlar. Bu arkadaşlarımız üniversite, lise seviyesinde arkadaşlarımız. En önemli yatırım insana yapılan yatırım. Türkiye'nin otomobili dünyadan ses getiriyorsa, bunun arkasında gençlerimiz var. Bu gençler yeni Türkiye'yi inşa edecekler. Türkiye'nin otomobili Gemlik'ten geliyor. Bazıları hala yerli değil desinler, vatandaşlarımız görüyor" dedi.
"Soruyoruz senin namusun ve şerefin bu kadar ucuz mu?"
Bakan Varank konuşmasını şöyle sürdürdü;
"Biz meclisi güçlendireceğiz. Mecliste çoğunluğu almamız lazım. Cumhur ittifakını mecliste de çoğunluk yapmamız lazım. Karşımızda sürekli yalan söyleyen, milletimizi kandırarak siyaset yapan bir koalisyon var. Biri genel başkan hem partili hem cumhurbaşkanı olmaz. Bu konuda nasıl mecliste namus ve şeref yemini edecek. Benim namusum ve şerefim bu kadar ucuz değil dedi. E şimdi kendi hem genel başkan hem de cumhurbaşkanı adayı. Soruyoruz senin namusun ve şerefin bu kadar ucuz mu? Bu ülkede ortalama hükümet süresi AK Parti'den önce 1,5 seneydi. Biz eski Türkiye'yi tarihin çöplüğüne göndermemiz lazım. Şuan PKK ile pazarlık yapıyorlar FETÖ ile pazarlık yapıyorlar. Bizim bu pazarlıklara müsaade etmemiz lazım. Bizim öyle FETÖ'ye PKK'ya yedirecek memleketimiz yok."
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Myanmar International TV'nin haberine göre, Myanmar Hava Kuvvetlerine ait eğitim uçağına Yangon şehrinin Hmawbi bölgesi yakınlarındaki tatbikat sırasında kuş sürüsü çarptı. Uçağın pilotu, çarpma sonrası motoru alev alan uçağı ıssız bir alana doğru yönlend
Olay, Soekarno-Hatta Uluslararası Havalimanı'ında meydana geldi. Kuala Lumpur'dan Jakarta'ya görevli olarak gelen Malezya Airlines pilotu MSO'nun bavulu, gümrük memurlarının X-ray kontrolünde şüpheli bulundu. Bavulda yapılan aramalarda 14 büyük paket içi
Gazze Şeridi'ndeki Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ilaç teminindeki sıkıntının devam ettiği ve bunun hastaların hayatını tehdit eden sessiz bir yıkıma dönüştüğü belirtildi. Açıklamada, kanser ve kan hastalıklarının tedavisinde kullanıla
Denizcilik Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, geminin Novorossiysk'e yaklaşık 20 deniz mili açıkta saldırıya uğradığı belirtildi. Açıklamada, gemide 13'ü Türkiye vatandaşı olmak üzere toplam 22 mürettebat bulunduğu, ilk belirle
Gerçekleşen ziyarette, Bursa'nın gündemindeki konular ile yerel yönetim çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, karşılıklı değerlendirmeler yapılırken, kentin öncelikli ihtiyaçları ve çözüm önerileri el
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile Sağlık Bakanlığında bir araya geldiklerini bildirdi. Bakan Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çiftçi ile bakanlıklar arasındaki yürütülen çalışmaları değerlendirdikleri
Konya Büyükşehir Belediyesi ile Konya İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen Umre Ödüllü Siyer Yarışması'nda başarı göstererek umre ödülü kazanan 100 öğrenci için eğitim programı gerçekleştirildi. Anne ve babalarıyla birlikte kutsal topraklara gidecek öğre
Almanya ve Hollanda'dan geçen Ren Nehri başta olmak üzere Tuna ve İtalya'nın Po Nehri'nde görülen rekor düşük seviyeler, taşımacılıktan enerji üretimine, tarımdan içme suyu kaynaklarına kadar birçok alanda ciddi riskleri beraberinde getirdi. Almanya'nın b
Filistin Konvoyu Ankara'da: "Gazze unutulmasın, Batı Şeria yeni bir Gazze olmasın" çağrısı
ABD'de siklospora salgınında ilk ölümler bildirildi
03Yozgat'ta karpuz hasadı başladı
04Bitlis'te Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
05Yalova'da durdurulan araçta tarihi eser niteliğinde objeler ele geçirildi
06Palamut avı yasağına uymayan 21 kişiye ceza
07Türkiye, Katar ve Mısır, siyonist rejimin Gazze'deki saldırılarını kınadı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük