Taşımalı eğitim gören öğrencilerin mağduriyetini gidererek "Okulunuz Uzaksa Büyükşehir Yakın" projesini hayata geçiren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, öğrencileri okullarına güvenle ulaştırmayı sürdürüyor. Ulaşım sorununu Başkan Ahmet Akın...
Taşımalı eğitim gören öğrencilerin mağduriyetini gidererek "Okulunuz Uzaksa Büyükşehir Yakın" projesini hayata geçiren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, öğrencileri okullarına güvenle ulaştırmayı sürdürüyor. Ulaşım sorununu Başkan Ahmet Akın’a iletir iletmez dönüş yapıldığını söyleyen aileler, "Başkanımız derdimize derman oldu" diyerek mutluluklarını paylaştılar.
"Okulunuz Uzaksa Büyükşehir Yakın" projesi ile taşımalı eğitim gören öğrencilerin mağduriyetini gideren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayıp da merkezdeki okullarına gidemeyen öğrenciler için imkânları seferber etti. Kırsal mahallelerdeki öğrencilerin eğitimlerinden mahrum kalmaması için belediye otobüslerini öğrenci servisi olarak tahsis eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın bu hizmeti takdir topladı. Evlatlarının ulaşımı için tüm imkânları seferber eden Başkan Akın’a teşekkür eden aileler, çocuklarını güvenle okula göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.
"Okulumuza rahatlıkla gidip geliyoruz"
Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan ulaşım desteğiyle ilgili konuşan öğrencilerden Ubeyde Çelik, "İmam Hatip Ortaokulu’nda okuyorum. Memnunum her şeyden. Bu hizmet daha iyi oldu. Eskiden çok uğraştırıyorlardı. Artık herkesi okullarına kadar bırakıyorlar. Ahmet Başkanımıza bu hizmetten dolayı teşekkür ederiz" dedi.
Taşımalı sistemin kaldırılması nedeniyle zorluklar yaşadıklarını söyleyen Sevdenur Akgün, "Bu taşımalı sistemin kaldırılması çok kötü oldu bence hiç iyi olmadı. Çok zorluk çekiyoruz. Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Bizim için bir yardımları oldu ve böyle olması da çok iyi oldu. Ahmet Akın’a da çok teşekkür ediyoruz bu yardımı için. Bize çok faydası oldu. Diğer türlü otobüslerle aktarmalı gitmek zorunda kalıyorduk. Önce garaja oradan da dolmuşa binip okula gitmek zorunda kalıyorduk. Böyle tek seferde çok rahat bir şekilde ulaşabiliyoruz okulumuza" şeklinde konuştu.
12. sınıf öğrencisi olan Elif Hanedar, "Büyükşehir Belediyesi’nin hizmeti sayesinde rahatlıkla gelip gidebiliyoruz. Bu da bizim için daha büyük bir avantaj oldu. Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun. Ahmet Başkanımız bizi düşündü taşımalı sistemi iyileştirdi. Güzel hediyeler getirdi, servis düzeni çok güzel, teşekkür ederiz" diye konuştu.
"Tüm öğrenciler adına başkanımıza teşekkür ederim"
Okullarına giderken Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım desteği sayesinde büyük bir rahatlığa kavuştuklarını belirten Elif Nur Çobanoğlu, "Eskiden otobüs muhabbetleri biraz zorluyordu. Bizim okul saatlerimiz uymuyordu çoğu zaman. Ya geç kalıyorduk ya da erken gidiyorduk. O yüzden bu çok iyi oldu. Okulumuza rahat gidip rahat dönebiliyoruz. Aktarma yapmıyoruz. Aktarmasız olması daha iyi. Ahmet Başkanımıza bize bu yaptığı iyilikten dolayı teşekkür ederiz" dedi.
Gönen Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Zeynep Türkay da, "Taşımalı ulaşımın kaldırılması bizim için çok kötü oldu. Zaten 12. sınıfta olduğum için ulaşımda sıkıntı yaşıyorum. Ders çalışmamdan gidiyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından böyle bir uygulama yapılması çok güzel oldu. Böyle bir projeyi ürettikleri için tüm öğrenciler adına çok teşekkür ediyoruz" dedi.
"Ahmet Başkanımız bir söylememizle sorunu çözdü"
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın ulaşım desteği sayesinde evlatlarının okula rahatlıkla gidip geldiklerini dile getiren aileler, "Kırsal mahalle diye geçtiğimiz için öğrencilerimizin ulaşım problemi vardı. Okul çıkışında servis sağlayamamıştık. Gitmediğimiz kapı kalmadı. Başkanımızdan Allah razı olsun, haberi olduğu zaman bir kere de derdimize derman oldu. Çocuklarımıza da ulaşım gerçekleştirdi. Ben kendi adıma, arkadaşlarım ve öğrencilerimiz adına ona çok teşekkür ediyorum. Çok duyguluyum. Allah işini gücünü rast getirsin. Allah razı olsun, hep yanındayız" ifadelerini kullandılar.

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kamuoyunda "fon soruşturması" olarak bilinen sermaye piyasası işlemlerine ilişkin soruşturmada, dosya kapsamındaki belgelerin paylaşılmasına yönelik adım attı. Başsavcılığın açıklamasına göre Sermaye Piyasası Kurulu, Bors
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre ülke genelinde çok sayıda bölgede sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Yağışların Kıyı Ege ve Güneydoğu Anadolu'nun yanı sıra Edirne, Çanakkale, Antalya, Isparta, Hatay, Elâzığ,
Soruşturma kapsamındaki fonların tasfiyesi ve yatırımcıların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla hazırlanan kanun teklifi, bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde komisyon gündemine geliyor. AK Parti tarafından TBMM Başkanlığına sunulan 9 maddelik te
Gazze'de yaşanan insani drama dikkat çeken HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, enkaz altından çıkarılmaya çalışılan çocukların ve tedavi imkanlarından yoksun kalan yaralıların yaşadığı acılara değindi. Dinç, ilaç ve tıbbi malzeme yetersizliği nedeni
İran Devrim Muhafızları Ordusundan yapılan açıklamada, yaklaşık 2 milyon varil petrol taşıma kapasitesine sahip olduğu için "süper tanker" olarak adlandırılan bir geminin seyir sistemlerini kapatarak Hürmüz Boğazı'ndan geçmeye çalıştığı bildirilldi. Açıkl
İran devlet televizyonuna konuşan Gülistan Kriz Yönetimi Daire Başkanı Abdulgafur Garavi doğal afetlere ilişkin bilgi verdi. Garavi, Gülistan eyaletinde meydana gelen sel felaketinde bir kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin kaybolduğunu bildirdi. Güli
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, israil Savunma Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Türkiye'yi hedef alan ifadelerine tepki gösterdi. Duran, paylaşımında şunları kaydetti: "israil S
Şırnak Üniversitesi Kongre Salonu’nda gerçekleştirilen Şırnak Barosu 12. Olağan Genel Kurulu’nda, mevcut başkan Av. Abdullah Fındık ile Av. Metin Tatar yarıştı. Oy sayımının ardından oyların çoğunluğunu alan Tatar, baronun yeni başkanı oldu. Seçim sonuçla
Antalya'da hafif ticari araç uçuruma devrildi: 2 ölü, 4 yaralı
Hindistan'da serbest bırakılan Hamam Böceği Partisi liderlerine "barışı ihlal etmeme" şartı
03MALATYA'DA BOYROT EYLEMLERİ VE ADRES TARTIŞMASI
04Kayseri'de 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücüye 335 bin lira ceza
05Ceviz hasadı yeni teknolojiyle 10 günden bir güne indi
06Fon tasfiye teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda ele alınacak
07Yeşilyurt’ta 23 Etaplık İmar Çalışması Tamamlandı
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Corendon Alanyaspor
Kocaeli̇spor
Arca Çorum Fk
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor