Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 04 Mayıs 2024 - 18:16 Yorum: 0

Balıkesir’deki mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmaları başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehrin genelindeki 123 mezarlığın bakım ve temizliği için çalışmalara başladı.Şehir genelinde bulunan bin 123 mezarlığın, bakım, onarım ve temizliği, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği, İlçe Hizmetleri...

Balıkesir’deki mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmaları başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehrin genelindeki 123 mezarlığın bakım ve temizliği için çalışmalara başladı.
Şehir genelinde bulunan bin 123 mezarlığın, bakım, onarım ve temizliği, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği, İlçe Hizmetleri 1. Bölge Dairesi ile İlçe Hizmetleri 2. Bölge Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından başlandı. Ekipleri tarafından hızlı ve özenli bir şekilde mezarlıklarda gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde ağaç budama, yabani ot temizliği, genel temizlik ve bakım onarım işlemleri yapılacak.
Büyükşehir Belediyesi tarafından yılın belirli dönemlerinde ilçe belediyelerine ot ilacı dağıtılarak mezarlıklarda kontrolsüzce büyüyen ot balyalarının önüne geçilmesi hedefleniyor.
Mezarlıkların her şehrin maneviyatı en yüksek alanlarından bir olduğunu ifade eden Başkan Ahmet Akın, "Ekiplerimizi yönlendirdik. Şehrimizde uzun yıllardır bakım görmeyen birçok mezarlığımız var. Bin 123 mezarlığın her birini sırasıyla zamana yayarak en iyi şekilde bakımlarını yapacak gerekli tadilat işlemlerini de gerçekleştireceğiz. Mezarlıklarımızın her biri, ecdadımıza yakışan ebedi mabetler haline gelecek" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber