Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 23 Şubat 2022 - 13:28 Yorum: 0

Balkanlar özelindeki çalışma ve projeler masaya yatırıldı

AK Parti Edirne Dış İlişkiler Başkanı Ahmet Osmanlı ve beraberindeki heyet, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.

Balkanlar özelindeki çalışma ve projeler masaya yatırıldı

AK Parti Edirne Dış İlişkiler Başkanı Ahmet Osmanlı ve beraberindeki heyet, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Balkanlar özelindeki çalışma ve projeler masaya yatırıldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Trakya Üniversitesinin Balkanlar özelindeki çalışma ve projelerinin önemine vurgu yapan AK Parti Edirne Dış İlişkiler Başkanı Ahmet Osmanlı, bu çalışmaların sonucu olarak artan uluslararası öğrenci sayılarının da memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesinin Balkanlar vizyon ve misyonunu anlatan bir sunum gerçekleştirerek bölgeye yönelik hayata geçirilecek tüm projelere katkı vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve gerçekleştirilebilecek projelerin konuşulmasının ardından sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber