Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 24 Kasım 2022 - 14:53 Yorum: 0

Balkaya, fuarda yeni teknolojileri inceledi

Yalova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Emirhan Balkaya Sürdürülebilirlik ve Sıfır Atık Fuarı'nda (ENTECH) yeni teknolojiler hakkında...

Balkaya, fuarda yeni teknolojileri inceledi

Yalova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Emirhan Balkaya Sürdürülebilirlik ve Sıfır Atık Fuarı'nda (ENTECH) yeni teknolojiler hakkında bilgiler aldı.

Balkaya, Türkiye'nin çevre teknolojileri ve sıfır atık alanında gerçekleştirilen tek fuarına belediyenin çevre mühendisleri Nil Kaya ve Gülhatun Oğuz ile katıldı. Balkaya, Yalova Belediyesi'nin en yeni müdürlüklerinden biri olarak yeni teknolojileri belediyeye entegre edebilmek için fuarda yenilikleri takip ettiklerini belirterek, "Birçok konuda pilot il olan şehrimizi, sıfır atık konusunda da lider iller konumuna yükseltebilmek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yeni teknolojileri ve bu konuda yapılabilecek çalışmaları da yakından takip edip belediyemize entegrasyonunu yapmak istiyoruz. Bu sebeple fuarlar bizler için önem arz ediyor. Her yeni çalışmanın takipçisiyiz" dedi.

Fuar, Türkiye'nin en önemli analiz, arıtma, araştırma ve eğitim, atık, depolama, enerji, geri dönüşüm, hava kirliliği, su, temizlik ve yüzey çalışmaları alanlarından hizmet veren yüzlerce katılımcıyı, yerli ve yabancı binlerce alıcıyla buluşturuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber