Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 20 Nisan 2024 - 09:54 Yorum: 0

Bandırma’da 3 ayda 68 işletme açıldı

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, Bandırma’da 2023-2024 yılı arasında kepenk kapatan ve yeni açılan işletmelerin rakamlarını paylaşarak 2024’ün ilk 3 ayını değerlendirdi.Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, 2023 senesi...

Bandırma’da 3 ayda 68 işletme açıldı

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, Bandırma’da 2023-2024 yılı arasında kepenk kapatan ve yeni açılan işletmelerin rakamlarını paylaşarak 2024’ün ilk 3 ayını değerlendirdi.
Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, 2023 senesinde Bandırma’da toplam 354 yeni işletmenin faaliyete geçtiğini ve toplam 165 işletmenin de kepenk kapattığını dile getirdi. 2024 yılının ise hareketli başladığını ifade eden Adem Yılmaz, “2024 Yılının İlk üç ayına baktığımızda, Bandırma’da toplam 68 yeni işletme açıldı. 38 tane ise kapanan işletme var. Bu veriler aslında, Bandırma’daki iş dünyasının dinamizmini ve değişimini yansıtıyor. Bandırma’nın bu yılı verimli geçirmesini umuyoruz,” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber