Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 16:18 Yorum: 0

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu:

"Kırıklarelispor müsabakasını kazanarak geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığımız Gümüşhanespor müsabakasında kalp krizi geçirerek ölen Metin Çokgezenler'e hediye etmek istiyoruz"

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu:

BALIKESİR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Kırıklarelispor müsabakasını kazanarak geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığımız Gümüşhanespor müsabakasında kalp krizi geçirerek ölen Metin Çokgezenler'e hediye etmek istiyoruz" dedi.

Çapanoğlu, tesislerdeki idman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kırıklarelispor karşısında kesinlikle 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Karşılaşmadan galip geldikleri takdirde geçen hafta kalp krizi geçirip hayatını kaybeden taraftarları Çokgezenler'e armağan edeceklerini dile getiren Çapanoğlu, şöyle konuştu: 

"Liderliğimizi sürdürebilmemiz için Kırklarelispor ile kendi sahamızda oynayacağımız müsabakayı kazanmak zorundayız. Bunun için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bandırmaspor için seyirci önemli bir itici güçtür. Bu maçta onların eksikliğini hissedeceğiz. Kırıklarelispor müsabakasını kazanarak geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığımız Gümüşhanespor müsabakasında kalp krizi geçirerek ölen Metin Çokgezenler'e hediye etmek istiyoruz." 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber