Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:13 Geleceğin teknoloji liderleri TEKNO-SEL’de ödüllerini aldı18:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’ı resmi törenle karşıl...18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...18:07 Vali Aslan “Milletimizin iradesi ile yetki aldınız”18:07 Vali Taşolar: “Çankırı’da hiç bir sokak kabadayısının gezmesine müsaade etm...18:05 Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı18:00 Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi17:59 Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: "İkimiz de rahat ne...17:57 Konya’da iki araç çarpıştı: 1 yaralı17:56 Direksiyon hakimiyetini kaybedip direğe çarptı: 1 ölü, 2 yaralı17:56 Başkan Şerifoğulları Elazığspor’un antrenmanına çıktı17:52 Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile kurtarıldı17:51 Van İnşaat Yapı Dekorasyon ve Emlak Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı17:51 Antalya’da banka çalışanının zimmetine 205 milyon TL geçirme olayına 8 tutu...17:50 Pamuk Geçidi şehidi 4 astsubay anıldı17:49 Samsun’da fırtına hayatı olumsuz etkiledi17:42 Başkan Büyükkılıç’tan çiftçiye 18 milyon TL’lik 300 ton nohut tohumu desteğ...17:41 Türkiye Maden Suyu Üreticileri Derneği’nden (MASUDER) maden suyu açıklaması17:39 2 çocuğun öldüğü ATV kazasında alkol iddiası17:37 ASO’da TOBB Şikago Ticaret Merkezi Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirild...
Spor 30 Kasım 2022 - 20:38 Yorum: 0

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal takımı değerlendirdi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Bandırmaspor basın toplantısı düzenledi.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal takımı değerlendirdi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Bandırmaspor basın toplantısı düzenledi. Bandırmaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ve Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özel Aydın gazetecilerin sorularını cevapladı.

Bandırmaspor'un teknik direktörlük görevi için iki hafta önce imza atan ve sezon sonuna kadar anlaşma sağlayan Mesut Bakkal, Sakaryaspor ve Erzurumspor maçlarını değerlendirerek bu hafta oynanacak Altınordu maçına hazırlandıklarını ifade etti. Bandırmaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Yıllardan beri ligde çalışıyorum yaklaşık 22-23 yıldır. Takıma iyi ki de gelmişim çok düzenli çok düzgün her şeyimizin eksiksiz yürüdüğü bir ortamda çalışma imkanı buldum. Bir üst kademede dahi bu şekilde düzenli bir yer bulmanız biraz zor, ben özellikle iki haftalık periyotta Erzurumspor maçında kulüp düzenin ortaya çıktığını düşünüyorum. Böyle kulüpler çalıştığım için biliyorum buraya geldiğim için gerçekten çok mutluyum inanılmaz keyifli çalışıyorum, burada üretkenliği arttıracak daha yapacak çok şeyimiz var. Hedef varsa gitmek varsa varız dedik ve başladık. İnşallah tabi çok erken ama biraz uzun vadede kulüp adına Bandırmaspor'un çok iyi şeylere imza atacağından eminim. Öncelikle Başkan olmak üzere yönetime teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özel Aydın ise, "Erzurumspor deplasmanında takımı yalnız bırakmayan taraftarla teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber