Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Nisan 2024 - 23:39 Yorum: 0

Bariyerlere ve ağaçlara çarpan otomobil ters döndü: 1 yaralı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kontrolden çıkıp önce bariyerlere, ardından ağaçlara çarparak ters dönen otomobilin sürücüsü yaralandı.Kaza, Safranbolu-Karabük karayolu Kireçkuyusu mevkiinde meydana geldi. Karabük istikametine giden Ze...

Bariyerlere ve ağaçlara çarpan otomobil ters döndü: 1 yaralı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kontrolden çıkıp önce bariyerlere, ardından ağaçlara çarparak ters dönen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Kaza, Safranbolu-Karabük karayolu Kireçkuyusu mevkiinde meydana geldi. Karabük istikametine giden Zeynep Melisa O. (26) idaresindeki 35 JZE 23 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce bariyerlere, ardından ağaçlara çarparak ters döndü. Yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra ağaçlar sayesinde şarampole uçmaktan kurtulan otomobilin sürücüsü yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından araçtan çıkartılan yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç kadının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Öte yandan çarpmanın şiddetiyle otomobilin plakasının ağaca saplandığı görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber