malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Haziran 2024 - 02:50 Yorum: 0

Bartın’da yangın paniği

Bartın’da 2 katlı bir evin bahçesinde başlayan yangın, evin mutfağına ve çatısına sıçradı.Edinilen bilgiye Bartın’ın Kutlubeyyazıcılar köyünde bulunan 2 katlı bir evin bahçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede e...

Bartın’da yangın paniği

Bartın’da 2 katlı bir evin bahçesinde başlayan yangın, evin mutfağına ve çatısına sıçradı.
Edinilen bilgiye Bartın’ın Kutlubeyyazıcılar köyünde bulunan 2 katlı bir evin bahçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede evin mutfağına ve çatıya sıçrayan alevler nedeniyle büyük panik yaşandı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından yangına müdahale edilirken, yangın nedeniyle fenalaşan bir kişiye ise olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldı.
Alev topuna dönen ev, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda tamamen söndürüldü. Ekipler, maddi hasara neden olan yangının kesin nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürürken, yangının doğalgaz tesisatından kaynaklandığı tahmin ediliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Nöbetçi Eczaneler NÖBETÇİ ECZANELER
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri