Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 04 Temmuz 2023 - 10:34 Yorum: 0

Göztepe, Yusuf Emre Gültekin ile ilgileniyor

Göztepe, son olarak Samsunspor forması giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Emre Gültekin ile ilgileniyor.Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezona iddialı girmek için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. S...

Göztepe, Yusuf Emre Gültekin ile ilgileniyor

Göztepe, son olarak Samsunspor forması giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Emre Gültekin ile ilgileniyor.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezona iddialı girmek için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, transferde daha önce Kasımpaşa’dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere’yi ve A. Keçiörengücü’nden ise Ogün Bayrak’ı kadrosuna katmıştı.
İzmir temsilcisi orta saha bölgesine de bir takviye yapmak istiyor. İzmir temsilcisi, geçtiğimiz sezon Samsunspor’la şampiyonluk yaşayan tecrübeli orta saha oyuncusu Yusuf Emre Gültekin’i gündemine aldı. Göztepe’nin Yusuf Emre ile temas kurup uygun şartların oluşması durumunda ise bu transferi bitirmek istediği öğrenildi. Öte yandan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Samsunspor’un Erzurum’da yapacağı kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber