Başakşehir Belediyesi Anne Çocuk Merkezleri, birlikte keyifli vakit geçiren anne ve çocukların pek çok farklı konuda eğitim almasını sağlıyor.
Başakşehir Belediyesi Anne Çocuk Merkezleri, birlikte keyifli vakit geçiren anne ve çocukların pek çok farklı konuda eğitim almasını sağlıyor. Merkezlerde özel kreş seviyesinde eğitim verildiğini belirten Başakşehirli anneler, tüm faaliyetlerin ücretsiz olmasından ve çocuklarının gelişiminden hayli memnun.
Başakşehirli anneler ve çocukları için hizmete açılan Anne Çocuk Merkezleri, kısa zamanda ilçe sakinlerinin beğenisini kazandı. Başakşehir Belediyesi'ne bağlı 8 bilgi evinde bulunan merkezlerde 12 uzman eğitmen eşliğinde annelere ve çocuklara Türkçe dil etkinliklerinden robotik kodlamaya, manevi değerlerden mutfak atölyeleri ve sanat etkinliklerine kadar birçok alanda eğitim veriliyor. Şu ana kadar 889 anne ve çocuğunun eğitim aldığı merkezlerde annelerin çocuklarıyla olan iletişim becerilerinin geliştirilmesi de hedefleniyor.
Telefonuna gelen bir mesajla Anne Çocuk Merkezlerinden haberdar olduğunu söyleyen Kemuran Azizağoğlu, "Bilgi evlerini arayarak eğitimler hakkında detaylı bilgi sahibi oldum. Çocuğumla birlikte düzenli olarak eğitimlere katılmaya başladım. Böyle bir alana sahip olmak ve çocuğumun gelişimini görmek harika bir duygu. Belediyemiz bunu bizlere ücretsiz olarak sağlıyor. Diğer çocuklarımı özel kreşlere verdim ama hiçbirinde bu mutluluğu alamadım. Özel kreş düzeyinde eğitim veriliyor" diye konuştu.
"Eğitmenler kaliteli ve titizlikle seçilmiş"
Eğitimlere başvuru yaptığını ve kısa süre içerisinde dönüş aldığını söyleyen Elif Özdemir de, "Başakşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarını düzenli olarak takıp ediyorum. Eğitmenlerimiz çok kaliteli ve titizlikle seçilmiş. Bu hizmetleri bizlere ücretsiz olarak sağladıkları için Başakşehir Belediye Başkanımız Yasin Kartoğlu'na teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
"Okul öncesi eğitim almayan hiçbir çocuğumuz kalmasın"
Başakşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Akdoğan, Başakşehir Belediyesi'nin Anne ve Çocuk Merkezleri ile çok önemli bir hizmet yürüttüğünü söyledi. Merkezlerde çocuklara okul öncesi eğitimlerin uzman eğitmenler eşliğinde verildiğini belirten Akdoğan, "Eğitimler, bütün aşamalarıyla uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Başakşehir'imizde okul öncesi eğitim almayan hiçbir çocuğumuz kalmasın istiyoruz" dedi.
Hakkari’de etkili olan kar durmasıyla kent genelinde dondurucu soğuklar etkisini göstermeye başladı.Gece saatlerinde hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle birlikte çatı saçaklarında oluşan buz sarkıtları bazı noktalarda 1 metreyi buldu. Soğuk hava n
Kar yağışı sonrası etkili olmaya devam eden soğuk havalar, Erzurum’u adeta dondurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü dün gece gerçekleşen en düşük sıcaklık değerlerini paylaştı. Erzurum’un Karaçoban ilçesinde sıcaklık-30.3 derece oldu.Erzurum’da soğuk yüzünü
Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi, ulaşımı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bir grup doğasever, olumsuz hava şartları nedeniyle planlanan güzergahları kapanınca rotayı alternatif olarak Toprakkale bölgesine çevirdi.Her hafta farklı bölgel
Elazığ’da etkisini sürdüren soğuk hava ve kar yağışı, Cip Baraj Gölü’nde yaban hayatına dair kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı. Kara batakların su üzerinde ilerleyip gökyüzüne yükseldiği anlar dron ile kaydedildi.Elazığ’da son günlerde etkisini artı
Adana’da Seyhan Nehri’ne kuraklık nedeniyle su verilmeyince, nehre bırakılan atık sular gün yüzüne çıkarak görenlerin tepkisine yol açtı.Kuraklık nedeniyle bir süredir Seyhan Baraj Gölü’nden, Seyhan Nehri’ne su akışı durduruldu. Bu nedenle nehirde su yok
Eskişehir Valiliği, yılbaşında alınacak tedbirleri duyurdu.Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yılbaşı süresince sorumluluk bölgeleri itibarıyla huzur planlarının uygulamaya koyulacağı belirtildi. Hal
Hakkari’de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği kentte, 90 köy ve 191 mezra yolu ulaşıma kapandı.Kar yağışının etkisini kaybetmesiyle birlikte Hakkari İl Özel İdaresi’ne bağlı karla mücadele ekipleri, il genelinde kapanan toplam
Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, göreve geldikleri 2024 yılı Nisan ayından bu yana yürütülen üstyapı seferberliğiyle, 2 bin tır hacmine tekabül eden 44 bin 725 ton sıcak asfalt serimi yapıldığını söyledi. Çalışmaların devam ettiğini belirten Dere, "
ABD Başkanı Donald Trump, "İran’a yaptığımız şeyi yapmasaydık Orta Doğu’da barış sağlanamazdı, imzalanan bir anlaşma olmazdı. İran’ın gücü ve prestiji büyük ölçüde azaldı. Orta Doğu’da en büyük tehlike onlar" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok iyi tanıyorum ve hepinizin bildiği gibi, o benim çok iyi bir arkadaşımdır. Ona inanıyorum ve ona saygı duyuyorum. Netanyahu da ona saygı duyuyor" dedi.
03Trump: “Türkiye’ye F-35 satışını çok ciddi olarak düşünüyoruz"
04Bursa’da tekel bayisine silahlı saldırı: 2 yaralı
05Kendisinden haber alınamayan kadın evde ölü bulundu
06Iğdır’da aç kalan 3 vaşak köye indi
07Dev dalgalar, ölü yunus balığının kalıntılarını sahile sürükledi
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük