Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 27 Mart 2023 - 13:53 Yorum: 0

Başarılı oyuncu yeni dizi projesi için hazırlıklara başladı

Daha önce Seksenler dizisinde Dilara karakterini canlandıran başarılı oyuncu Özlem Leman Davran, dijital platformda yer alacak olan yeni dizi projesi için...

Başarılı oyuncu yeni dizi projesi için hazırlıklara başladı

Daha önce Seksenler dizisinde Dilara karakterini canlandıran başarılı oyuncu Özlem Leman Davran, dijital platformda yer alacak olan yeni dizi projesi için hazırlıklara başladı. Davran, "Bu projenin çok ses getireceğini düşünüyorum. Çok yakında projenin ismini de duyacaksınız" dedi.

Seksenler dizisinde Dilara karakterini canlandıran Özlem Leman Davran'a birçok yerden teklif gelmişti. Dijital platformda yayınlanacak olan diziden gelen teklifi değerlendirerek kabul eden Davran, yeni projesi için hazırlıklara başladı. Dahil olduğu proje için heyecanını dile getiren başarılı oyuncu Özlem Leman Davran, ses getireceğini düşündüğü dizinin isminin yakın bir tarihte duyulacağını da söyledi.

Hikayesinin gerçekliğinin kendisini etkilediğini belirten Davran, "Çok heyecanlıyım çünkü çok güçlü ve çok güzel bir dizi olacak. Okuduğumda, duyduğum heyecanı anlatamam. Bende canlandıracağım karakteri ve başından geçen olayları izleyicilere en iyi şekilde yansıtmaya çalışacağım. Hikayenin bu kadar gerçek olması beni çok etkiledi" dedi.

Seksenler dizisindeki rolünün ardından kendisine birçok teklif geldiğini aktaran Özlem Leman Davran, "Gelen birçok teklifi değerlendirdim ve dijital platformda yayınlanacak olan son teklifi kabul etme kararı aldım. Çünkü bu projenin çok ses getireceğini düşünüyorum. Çok yakında projenin ismini de duyacaksınız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber