Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Mayıs 2024 - 09:52 Yorum: 0

Başarıya yelken açtılar

Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı, 13. Jimmy Key Universail Yelken Yarışları’nda iki kategoride birinci olarak yarışı başarıyla tamamladı.Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı, bu yıl 13. kez düzenlenen Jimmy Key Universail Yelken Yarışları’...

Başarıya yelken açtılar

Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı, 13. Jimmy Key Universail Yelken Yarışları’nda iki kategoride birinci olarak yarışı başarıyla tamamladı.
Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı, bu yıl 13. kez düzenlenen Jimmy Key Universail Yelken Yarışları’nda iki kategoride zirvede yer aldı. Urla İskele’de toplamda 8 kategoride gerçekleşen yarışa, 18 üniversiteden 27 takım katıldı. Kairos ve Hit Sailing adlı iki tekneyle yarışan Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı, IRC A 2 ve IRC B 1 kategorilerinde birincilik ödülünü kazandı. Jimmy Key Universail Yelken Yarışları’na, takımı desteklemek adına; Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı ve Rektör Prof. Dr. Levent Kandiller katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber