Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 08 Mart 2024 - 18:31 Yorum: 0

Başer’den Merkezefendili kadınlara Zübeyde Analı 8 Mart sürprizi

Cumhur İttifakı Merkezefendi Adayı Ekrem Başer, Merkefezefendili kadınlara 8 Mart Kadınlar Günü’nde sinema sürprizi yaptı. Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın konu edildiği Zübeyde Analar ve Oğullar filmini özel gösterimle izledi.C...

Başer’den Merkezefendili kadınlara Zübeyde Analı 8 Mart sürprizi

Cumhur İttifakı Merkezefendi Adayı Ekrem Başer, Merkefezefendili kadınlara 8 Mart Kadınlar Günü’nde sinema sürprizi yaptı. Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın konu edildiği Zübeyde Analar ve Oğullar filmini özel gösterimle izledi.

Cumhur İttifakı adına Merkezefendi’de 31 Mart yarışına katılan genç iş adamı Ekrem Başer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle eşi Seda Başer ile birlikte Merkezfendili kadınları, Belediye Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Zübeyde Analar ve Oğullar filmi özel gösteriminde ağırladı. Başer çifti seans sonrasında ise salondan çıkan kadınlara hem karanfil dağıttı hem de onların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Merkezefendili kadınlardan kimisi ilk kez sinemaya gelmenin heyecanını, kimisi ise Atatürk ve ailesini ilk kez yakından tanımanın mutluluğunu paylaştı. Ekrem Başer’e jesti nedeniyle teşekkür eden kadınlar, Başer’den göreve geldikten sonra bu etkinliklerin devamını istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber