Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:17 Dışişleri Bakanı Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Blinken telefonda görüştü20:16 TBMM Dikmen kapısına yeni düzenleme yapılacak20:14 Biden ve Trump, 27 Haziran’da ve 10 Eylül’de canlı yayında tartışacak20:14 Kütahya Tasarım Teknokent’in yeni binası açılışa hazır hale geldi20:09 Burhaniye’de Üniversiteliler çikolata yapımını öğrendi20:06 Binaya asılan dev pankartı gören dönüp bir daha baktı20:03 Bakan Fidan, Kanada Dışişleri Bakanı Joly ile bir araya geldi20:02 ’Gürültü yapmayın’ diye uyardığı için vurulmuş, o anlar kamerada20:01 Hatay’da 3 aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı19:57 Arsa sahibi ile müteahhit arasındaki anlaşmazlık kanlı bitti: 1 ölü, 1 yara...19:56 Jandarma Siber Suçlarla Mücadele ekiplerinden sanal devriye operasyonu: 5 k...19:56 Deprem bölgesindeki engelli vatandaşları hayata tutunduracak merkezde sona...19:55 Bisikletliler, önce sessiz sürüş yaptı ardından kazada ölen bisiklet sürücü...19:52 Samsun’da polis narkotik suçlara karşı 1442 kişiye broşür dağıttı19:51 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan Slovakya’ya geçmiş olsun mesajı19:50 Kütahya’da üzerinde ve evinde uyuşturucu bulunan kişi tutuklandı19:47 Kırık bardakla boğaz kesen şahıs tutuklandı19:47 Tadilat yaptırdığı evde çıkan yangın hasara yol açtı19:46 Taksiciye kaldırım taşıyla saldıran tutuklu sanık: "Poşetin içinde gofret v...19:46 Tunus Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Ghoul Ankara’ya geldi
Asayiş 29 Nisan 2024 - 11:30 Yorum: 0

Başıboş tay trafiği karıştırdı

Düzce’de başıboş tay trafiği tehlikeye düşürdü.Necmi Hoşver Caddesinde yola çıkan başıboş tay trafiği tehlikeye düşürdü. Tayı gören sürücüler kazaya sebebiyet vermemek için dikkatle ilerledi. Bir süre trafikte ilerleyen tay, daha sonra...

Başıboş tay trafiği karıştırdı

Düzce’de başıboş tay trafiği tehlikeye düşürdü.
Necmi Hoşver Caddesinde yola çıkan başıboş tay trafiği tehlikeye düşürdü. Tayı gören sürücüler kazaya sebebiyet vermemek için dikkatle ilerledi. Bir süre trafikte ilerleyen tay, daha sonra ara sokaklara girerek gözden kayboldu. Bu anlar saniye saniye vatandaş kamerasına yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber