Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Mayıs 2024 - 10:54 Yorum: 0

Basın Ekspres yolunda panelvan araç iki otomobille çarpıştı: 6 yaralı

Küçükçekmece Basın Ekspres yan yolda panelvan araç sürücüsü araçları sollamaya çalışırken iki otomobille kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, 2’si ağır 6 kişi yaralandı.Kaza, saat 09.00 sıralarında Basın...

Basın Ekspres yolunda panelvan araç iki otomobille çarpıştı: 6 yaralı

Küçükçekmece Basın Ekspres yan yolda panelvan araç sürücüsü araçları sollamaya çalışırken iki otomobille kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 09.00 sıralarında Basın Ekspres yan yol Halkalı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı istikametine doğru seyreden ve araçları sollamaya çalışan M.A. idaresindeki 34 FEH 933 panelvan araç karşıdan gelen iki otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada, panelvan araç sürücüsü M.A, ile yanındaki yolcu, 34 DZ 1346 Opel marka otomobil sürücüsü E.Ç. ile kadın yolcu S.S. ve 34 GBH 1346 plakalı Peugeot markalı otomobil sürücüsü U.U. ile yolcusu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçlarda sıkışan yaralıları kurtararak sağlık ekplerine teslim etti. Yaralılar ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan araç sürücüsü E. Ç. ve kadın yolcusu S.S.’nin durumunu ağır olduğu öğrenildi. Basın Ekspres yan yol, yaklaşık 1 saat kapalı kalırken, araçların çekilmesiyle trafik normale döndü.
Kaza ile ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu